Şmecheria halucinantă folosită de Florin Cîțu pentru a părea iubit de români. A fost dat de gol imediat

Cătălina Burghelea 06.11.2021, 15:56
Şmecheria halucinantă folosită de Florin Cîțu pentru a părea iubit de români. A fost dat de gol imediat

Premierul demis Florin Cîțu și-a atras antipatia românilor de partea sa. Este din ce în ce mai des criticat de clasa politică, dar și de oamenii simpli, care nu mai au deloc încredere în promisiunile făcute de președintele PNL. Recent, urmașul Brătienilor a făcut o mișcare șocantă, care a fost rapid demascată.

Florin Cîțu apelează la metode false, pentru a părea iubit de români

Florin Cîțu și-a pierdut masiv susținătorii din România, așa că apelează la aprecieri false pe Facebook. Premierul demis a fost dat de gol de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, care a relatat, în mediul online, la ce șmecherie apelează Cîțu pentru a părea iubit de români.

Vlad Voiculescu l-a dat de gol imediat

O cercetare făcută de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, scoate la iveală că toate like-urile primite de Florin Cîțu pe pagina sa de facebook provin de la cetățeni din fostul spațiu sovietic sau din Vietnam. În schimb, aprecierile din partea românilor lipsesc.

Premierul demis cumpără like-uri din străinătate

Postarea la care face referire Vlad Voiculescu este o intervenție live de aproximativ 10 minute, în care Cîțu a vorbit despre negocierile pentru formarea guvernului. Declarația șefului PNL a fost făcută vineri, 5 noiembrie. Astfel, între cele 550 de like-uri la postare, cu greu poate fi găsit unul provenind de la un urmăritor cu nume românesc. Practic, oamenii lui Florin Cîțu au cumpărat like-uri de la celebrele “fabrici” din zona Asiei.

“Relaxat sâmbătă dimineața, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câștigătoare, urmașul Brătienilor, cel mai mare dușman al PSD.

Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional rupe! Atât în spațiul ex-sovietic cât și în Vietnam!”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

CTP îl desființează pe liderul PNL

La rândul său, jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a făcut praf pe Florin Cîțu, despre care spune că este „laș, oportunist, fripturist și are probleme grave de caracter”. Declarația gazetarului vine după ce premierul demis a făcut, în ultima perioadă, mai multe declarații contradictorii.

Cristian Tudor Popescu a reactionat dur dupa discursul lui Iohannis.

Cum îl caracterizează pe urmașul Brătienilor

CTP este foarte dezamăgit de Cîțu, în ciuda faptului că, la Revoluție, și-a format o încredere în tineri. Deși este tânăr, liderul PNL „este un politician rânced care are toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică”, este de părere celebrul ziarist.

“Eu am rămas din noaptea aia de 21 decembrie 1989, am rămas cu o slăbiciune care nu mi-a trecut nici azi. Față de tineri. Față de oameni mult mai tineri decât mine. Nici eu nu eram bătrân atunci, aveam 33 de ani. Dar acolo erau niște oameni mult mai tineri decât mine… Și am rămas cu o slăbiciune pentru asta. Am fost mai… am încercat să dau mai multă încredere oamenilor tineri, deși mulți n-o meritau.”, a spus Popescu.

“(…) E laș, e oportunist, chiar fripturist, se șterge – unde ziceți dumneavoastră -, cu cuvântul dat, cu ce îi iese pe gură… adică toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică. Iată-le la acest om în care eu mi-am pus o oarecare speranță la un moment dat.

E altceva aici. Domnul Cîțu nu a făcut greșeli! Domnul Cîțu are probleme grave de caracter. Acesta este modul lui de comportament în clipa de față. Ieșirile astea… Eu cred că nici nu mai e nevoie să deschidă gura când iese la televizor. Domnul Cîțu reușește să enerveze 95 la sută dintre telespectatori înainte să deschidă gura.”, a precizat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Urmăriți Impact.ro și pe