Situație ciudată la nunta începutului de an. Lângă cine a fost pusă să stea Valentina Pelinel, nu s-ar fi așteptat la o așa surpriză (Exclusiv)

Stan Filon 15.02.2022, 09:19

Nunta începutului de an a avut loc într-un hotel de lux din Abu Dhabi. Omul de afaceri Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre. Mirii s-au distrat alături de sute de invitați, printre care s-au regăsit și omul de afaceri Cristian Borcea și soția sa, Valentina Pelinel. Interesant este faptul că exact lângă Valentina Pelinel a stat toată noaptea o fostă iubită de-a lui Cristian Boureanu, cu care și Valentina Pelinel a fost căsătorită.

Situație cel puțin ciudată la nunta începutului de an

A fost nuntă românească în Adu Dhabi. Luxul și opulența au fost demne de numele lui Cristian Burci, care s-a căsătorit cu Elena Voinea, fosta iubită a lui Radu Mazăre. Mesenii au dansat toată noaptea pe manelele lui Adrian Minune, care a primit dedicații peste dedicații, iar euro au curs râu. Andra, dar și Loredana au întreținut atmosfera, iar petrecerea a fost una de zile mari.

Doar organizatorii evenimentului știu pe ce criterii au făcut repartizarea invitaților la mese, însă cert este faptul că cele două femei care au trecut prin viața lui Cristian Boureanu au fost așezate una lângă cealaltă. Vorbim despre Valentina Pelinel și Laura Dincă. S-au mai întâlnit prin București și s-au salutat. Nu a fost niciodată o prietenie între ele, dar s-au respectat una pe cealaltă. Așa s-a întâmplat și la nunta din Abu Dhabi, unde nu prea s-au intersectat, deși stăteau una lângă cealaltă.

Situatie cel putin ciudata la nunta inceputului de an
Situatie cel putin ciudata la nunta inceputului de an

Adrian Minune, dedicații de sute și sute de euro

Dar ce a căutat Laura Dincă la nunta începutului de an? Ei bine, tânăra a copilărit cu mireasa prin Constanța, așadar se știu de ani buni. Au rămas bune prietene și după ce s-au mutat la București, așa că Laura nu putea lipsi la cel mai important eveniment din viața prietenei sale. A venit singură, iar burlacii au făcut tot ce au putut pentru a-i intra în grații. Așa că multe dedicații s-au îndreptat către Laura Dincă.

Cristian Borcea l-a chemat însă pe Adrian Minune la masa lui și l-a pus să cânte pentru frumoasa Valentina Pelinel, iar dedicațiile au curs râu. Omul de afaceri l-a recompensat regește pe manelist, cu sute și sute de euro. A fost momentul în care Valentina Pelinel a decis să danseze chiar lângă soțul său, care a rămas pe scaun și a fumat trabuc, în timp ce îl umplea de euro pe Adrian Minune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...