Singura imagine cu soția lui Radu Banciu. Cei doi au și o fetiță împreună

Ana Anitoiu 06.09.2022, 08:38
Singura imagine cu soția lui Radu Banciu. Cei doi au și o fetiță împreună

Singura imagine cu soția lui Radu Banciu ce a fost făcută publică o arată pe femeie zâmbind alături de realizatorul TV și de fiica pe care o au împreună. El a dezvăluit că, la un moment dat, i-a spus partenerei sale că s-a îndrăgostit de o altă femeie, și a explicat de ce nu și-a încheiat atunci căsnicia.

Radu Banciu petrece puțin timp cu soția lui

Din cauză că amândoi au un program încărcat, Radu Banciu și soția lui petrec puțin timp împreună. Sunt amândoi liberi doar în zilele de sâmbătă. În rest, se văd doar o oră pe zi, conform jurnalistului.

„Acum stăm împreună exact cum stau atâția alți oameni, creștem împreună un copil, dar în rest, ce relație poți să ai dacă te vezi o oră pe zi? Adică, să stai o oră sau două pe zi cu familia este, până la urmă, o traumă, și la adresa familiei și la adresa ta. Eu îmi petrec cea mai mare parte a timpului cu oamenii cu care sunt coleg.

Sunt femei pe care le văd într-un an de sute de ori mai mult decât pe nevasta-mea. Mă atașez de ele, teoretic. Am complicități mai multe. Când vin acasă, sunt obosit, mă culc, sau ea e obosită… Am mult mai puțin de discutat cu ea”, a povestit Radu Banciu, potrivit revistei „Tango”.

Singura imagine cu sotia lui Radu Banciu
Radu Banciu, langa sotia si fiica lui

Motivul pentru care Radu Banciu nu a divorțat

Radu Banciu a dezvăluit că s-a îndrăgostit la un moment dat de o altă femeie și că nu i-a ascuns acest lucru soției lui. Totuși, realizatorul TV nu a divorțat de partenera lui de viață, pentru că și-a dat seama că nu ar putea fi complet fericit dacă ar lăsa în spate o parte din el, pentru a se dedica acelei iubiri, despre care a spus că era „excepțională sufletește”.

Realizatorul TV Radu Banciu a adăugat că i-a spus și soției sale, de mai multe ori, că dacă ar fi ales numai sufletește, ar fi plecat. Însă, el nu poate pleca de lângă familia pe care și-a construit-o. Jurnalistul a precizat că nu se îndrăgostește în fiecare zi, dar are momente pe care le ține pentru el.

Radu Banciu: „99% dintre femeile pe care le-am cunoscut își doreau să fie plesnite de bărbați”

Radu Banciu a spus, joi, în emisiunea Fotbal All Inclusive de la Prima Sport, că 99% dintre femeile pe care le-a cunoscut de-a lungul timpului își doreau să mai fie și plesnite din când în când în relația de cuplu. Realizatorul TV a adăugat că cele mai multe dintre ele își doresc în realitate un bărbat care să le lovească.

„Bărbatul nu trebuie să fie tare, că nu toți bărbații îs polițiști sau vameși, să aibă alte argumente, după părerea mea. Asta cu bătaia și cu dușmănia știu si eu că toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu, în intimitate, dar în viața reală nu se duce nici una la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată.

Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate. O relație de tipul ăsta este totalmente inacceptabil. Adică dimpotrivă atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla. E ca și cum ar zice bărbatul: mie îmi trebuie o femeie care să facă numai mâncare sau numai curat. Acestea sunt niște clișee până la urmă”, a mai spus jurnalistul.

Ulterior, Radu Banciu a spus că prin comentariul său nu a făcut un îndemn la violență, ci că a apărat împotriva ei. Realizatorul TV a adăugat că a fost vorba despre „o fabuloasă satiră” la adresa prostiei societății.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...