Radu Banciu o ia pe urmele lui Buhnici. Comentariul care i-a atras prezentatorului un val uriaș de critici

Anca Manolica 05.09.2022, 09:39
Radu Banciu o ia pe urmele lui Buhnici. Comentariul care i-a atras prezentatorului un val uriaș de critici

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în showbiz. Radu Banciu a avut un derapaj sexist la adresa femeilor, asta la scurt timp după controversele din jurul declarațiilor făcute de George Buhnici. Cunoscutul jurnalist sportiv a avut un comentariu care i-a atras un val uriaș de critici. Iată ce a putut să spună despre reprezentantele sexului frumos.

Radu Banciu, declarații scandaloase la adresa femeilor

În cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive de la Prima Sport de joi, 1 septembrie, realizatorul și jurnalistul Radu Banciu a scăpat, printre știrile din fotbal, și un comentariu dur la adresa femeilor. Acesta vine la scurt timp de la imensul scandal declanșat de realizatorul de vloguri George Buhnici care, reamintim, a trimis fetele și femeile la sală, pentru a scăpa de vergeturi și celulită.

Acum, Radu Banciu, jurnalist sportiv cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, vine și el cu o declarație uluitoare. Cunoscut în spațiul public pentru stilul său ușor satiric de a comenta diverse evenimente, prezentatorul a ajuns de data aceasta să fie acuzat de sexism, după ce a spus ce și-ar dori, de fapt, femeile de la bărbați.

„Atât timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine”

Totul a început sub forma unui comentariu despre un subiect pe care un urmăritor al emisiunii l-a adus în discuție. Acesta a atras atenția asupra faptului că Radu Banciu ar fi „alungat toate muierile de pe chat”. Realizatorul TV a explicat, într-un mod foarte degajat, cum a reușit să facă acest lucru.

„Atât timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi”, a spus Radu Banciu, în ediția de joi, 1 septembrie, a emisiunii pe care o realizează.

Radu Banciu, declarații scandaloase la adresa femeilor
Radu Banciu, declarații scandaloase la adresa femeilor

Iar comentariile nu s-au oprit aici. Ce a urmat a ridicat multe semne de întrebare cu privire la comportamentul și atitudinea jurnalistului sportiv față de femei. Radu Banciu a lăsat de înțeles că acestea și-ar dori, de fapt, să fie lovite de bărbați. Dar nu ar putea să recunoască public acest lucru, ci doar în cadrul intim al unei relații.

Bărbații care se comportă tandru cu reprezentantele sexului frumos îi par „plictisitori” prezentatorului TV. Un bărbat adevărat nu ar trebui să fie „moale”, ci „puternic”. Totul trebuie să se întâmple, însă, „până la un punct”, spune el, în caz contrar, femeile s-ar plânge că au fost lovite cu „ranga sau cu parul”.

„Toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog, 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să vadă că există o autoritate. Dar asta nu o spune niciuna în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu.

Nu se duce niciuna la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau sa îmi dea în fiecare seară numai la ficat.

Nu spun asta, dar sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele că asta își doresc. O relație de tipul ăsta. Este inacceptabil. Atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla”, a mai spus jurnalistul Radu Banciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...