Singura echipă pe care Pițurcă ar mai vrea s-o antreneze în România. Decizia luată, la 64 de ani, de fostul selecționer al României

Marian Cărăvan 08.05.2020, 16:34
Singura echipă pe care Pițurcă ar mai vrea s-o antreneze în România. Decizia luată, la 64 de ani, de fostul selecționer al României

Victor Pițurcă s-a decis în privința echipei pe care ar mai vrea să o antreneze în România.

Singura echipă pe care Pițurcă ar mai vrea să o antreneze în România

Tehnicianul ajuns la vârsta de 64 de ani a dezvăluit numele singurei echipe pe care ar mai vrea s-o antreneze în România. Un nume mare din fotbalul românesc, acolo unde a cunoscut gloria ca fotbalist. Dacă nu ați ghicit deja, vă spunem noi, este vorba despre Steaua București, dar acea „Steaua” care a realizat cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc. Victor Pițurcă a mărturisit că în vara anului trecut a fost în discuții cu reprezentanții CSA Steaua, însă nu s-a concretizat nimic.

„M-a chemat fostul comandant şi am stat de vorbă, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă. Nu a fost interesant pentru mine. Conduce clubul Ministerul Apărării şi nu este normal. Nu sunt oameni nici în MApN care să îşi dorească ca Steaua să ajungă ce a fost. Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aș antrena-o, Steaua, atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Pițurcă, în emisiunea Campionii Digi Sport.

Fostul selecționer s-a arătat însă încântat de noua arenă din Ghencea, care e aproape de finalizare: „O să arate superb stadionul Ghencea, sper. Eu mi-aș dori mult ca la acest stadion nou să se facă statui tuturor jucatorilor, staff-ului, celor care au reușit această mare performanță. Nu vreau sa dau un anumit nume pentru noua arenă, dar cel mai nimerit ar fi Steaua «’86».”

Ce le-a impus Pițurcă jurnaliștilor care l-au vizitat în perioada stării de urgență

Victor Pițurcă este liber de contract de la începutul acestui an, de când s-a despărțit de Universitatea Craiova. Deși a avut ceva oferte, fiind în discuții cu echipe din zona Golfului, fostul selecționer a preferat să nu își ia niciun angajament deocamdată. A ieșit totuși în evidență, dar nu prin intermediul fotbalului.

Despre el și despre Cristi Borcea s-a aflat că au făcut rost de teste pentru noul coronavirus şi toţi cunoscuţii lor află dacă au, ori au avut COVID-19. Și jurnaliştii care l-au vizitat pe fostul selecţioner au fost testați.

Victor Pițurcă, 64 de ani, are două trofee ca antrenor, în ordine cronologică: Cupa României (1992) și campionatul (2001), ambele cu Steaua.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI