Sindy de la Survivor, umilință supremă pentru Albert Oprea: „S-a îngrășat. Nu m-am simțit atrasă de el”

Sindy de la Survivor, umilință supremă pentru Albert Oprea: „S-a îngrășat. Nu m-am simțit atrasă de el”

Competiția din Republica Dominicană a luat sfârșit însă, nu același lucru putem afirma și despre neînțelegerile foștilor concurenți. Sindy de la Survivor pare să nu își fi încheiat socotelile cu fostul concurent, Albert Oprea.

Sindy de la Survivor îl atacă pe Albert Oprea

Vedeta a simțit nevoia să îl atace pe Albert în timp ce Mari Hîngu i-a dat dreptate acesteia. Cele două au fost invitate în cadrul emisiunii ”Ștafeta mixtă”, unde nu au ezitat să vină cu dezvăluiri inedite despre mai mulți concurenți ai echipei Războinicilor. Atât Maria cât și Sindy au vorbit despre fizicul și caracterul lui Albert Oprea, atunci când a venit vorba despre acesta.

„Noi ne-am înțeles bine, este foarte inteligent, gândește tot timpul și asta mi-am dat eu seama după privire. Știam eu că gândește tot timpul. Dar, daca mă întrebați dacă m-aș cupla cu el sau dacă mă atrage fizic, nu este genul meu. Nu a fost nimic între noi, doar o relație de prietenie, ne-am înțeles foarte bine. Eu cred că mă plăcea și voia să se combine cu mine. La început, cand am intrat eu în competiție, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat și la față foarte mult.

Când mă uitam de acasă, la televizor, era drăguțel. Dar mă gândeam că este mai înalt. Mie îmi plac bărbații mai înalți totuși. Nu m-am simțit atrasă de el, dar simțeam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de înțeles că eu nu îl plac. Prima data când am ajuns acolo mi-a spus „Sindy, eu ți-am făcut patul deja lângă mine’ și eu i-am spus „Mulțumesc, Albert, ești foarte drăguț și de treabă’, și după m-am mutat lângă fete, am vrut să dorm lângă fete”, a recunoscut Sindy, potrivit wowbiz.ro.

sindy survivor
Maria Hingu – Cu Albert nu as ramane pe o insula nicaieri pentru ca nu as avea niciun subiect pe care sa il discut

Care este părerea Mariei Hîngu despre războinic

Mari Hîngu, la rândul ei și-a spus părerea cu privire la Albert. Aceasta a afirmat că nu ar vrea totuși să rămână într-un loc, singură cu fostul războinic.

„Cu Albert nu aș rămâne pe o insulă nicăieri pentru că nu aș avea niciun subiect pe care să îl discut, decât să ne discutăm viețile noastre, pentru că atât putem discuta. N-are vreun fizic sau… Albert a observat abia după o lună jumate că sunt mai înaltă decât el, când am spus eu că am 1,75 m. La început comunicam, vorbeam, nu aveam nicio problema, dar chestii ața…’, a declarat Maria Hîngu.

Albert Oprea nu a avut o viață tocmai ușoară în cadrul competiției, fiind marginalizat de către colegii lui de echip. Acesta era în permanență implicat în discuții cu coechipierii săi. În cadrul Kanal D, fostul războinic a afirmat că nu vrea să se revadă cu Sorin, Starlin, Maria, Mellina sau Musty.

”La o cafea nu aș ieși cu Sorin, Starlin, Maria, Mellina și Musty. Nu port dușmănie, dar nu rezonez cu ei”, a dezvăluit fostul Războinic la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe