VIDEO

Simona Halep, zbor lin spre optimile de la Indian Wells. Ce a spus jucătoarea noastră după meciul cu Cori Gauff și când va avea loc duelul cu Sorana Cîrstea

Sorin Barbu 14.03.2022, 09:33
Simona Halep, zbor lin spre optimile de la Indian Wells. Ce a spus jucătoarea noastră după meciul cu Cori Gauff și când va avea loc duelul cu Sorana Cîrstea

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Cori Gauff și s-a calificat în optimile de la Indian Wells. Duelul a durat o oră și 17 minute. România va avea cu siguranță o jucătoare în sferturile competiției americane. Simona Halep o va înfrunta pe Sorana Cîrstea, care a trecut în trei seturi de Anna Kalinskaya.

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi după un meci tensionat

România va avea cu siguranță o reprezentantă în sferturile turneului de la Indian Wells, după ce Sorana Cîrstea și Simona Halep s-au calificat în optimile competiției. Prima a intrat în scenă Sorana Cîrstea în duelul cu Anna Kalinskaya (locul 90 WTA). Jucătoarea noastră a pierdut primul set cu 5-7 și s-a contrat cu arbitrul de scaun. La scorul de 5-5 și minge de break pentru adversară, Cîrstea a avut la dispoziție doar serviciul al doilea pentru că a depășit timpul regulamentar dintre servicii.

Sorana Cîrstea: „E gălăgie! Trebuie să fii rezonabilă puțin!”.
Arbitru: „Nu, trebuie să fii pregătită!”.
Sorana Cîrstea: „Eram gata să servesc”.
Arbitru: „Am văzut, apoi te-ai oprit”.
Sorana Cîrstea: „Dar tu trebuie să fii puțin rezonabilă. Într-un moment ca ăsta dai serviciul doi?”.
Arbitru: „Trebuie să fii pregătită”.
Sorana Cîrstea: „Da, dar încerc să servesc, nu e ca și cum n-aș vrea să joc”.
Arbitru: „Înțeleg asta”.
Sorana Cîrstea: „Nu, nu înțelegi”.

Jucătoarea din România a depășit momentul greu și s-a dezlănțuit în următoarele două seturi pe care le-a câștigat cu 6-1, 6-0.

Simona Halep, irezistibilă în meciul cu Cori Gauff

Și Simona Halep s-a calificat în optimile competiției după duelul cu Cori Gauff (locul 17 WTA). Organizatorii au acordat o mare atenției acestui duel și au prezentat chiar drumul până la arenă pe care cele două jucătoare l-au făcut cu o mașinuță electrică.

Jucătoarea din România nu a avut nicio emoție și a câștigat după doar o oră și 17 minute, în două seturi: 6-3, 6-4.

 

Halep le-a mulțumit fanilor și a recunoscut că vântul puternic i-a pus probleme.

„Nu este deloc ușor să joci tenis pe vânt. Un anumit tenis îl prestezi pe o parte a terenului, un alt tenis, pe partea cealaltă.

A fost greu, dar eu sunt obișnuită și cu astfel de condiții, dar și cu jucătoare care lovesc tare încă din copilărie. Important este că am câștigat. Am fost foarte calmă, iar atmosfera de aici m-a impulsionat”, a declarat Simona Halep.

În sferturi la Indian Wells vom avea un duel sută la sută românesc: Simona Halep – Sorana Cîrstea se vor înfrunta după 12 ani, iar meciul va avea loc între ora 21 a zilei de marți, 15 martie și ora 06 a zilei de miercuri, 16 martie. Organizatorii nu au anunțat încă ora exactă.

Urmăriți Impact.ro și pe