VIDEO

Simona Halep, victorie superbă la Indian Wells. Ce le-a transmis fanilor români din tribună și cu cine va juca în turul următor

Sorin Barbu 12.03.2022, 08:19
Simona Halep, victorie superbă la Indian Wells. Ce le-a transmis fanilor români din tribună și cu cine va juca în turul următor

Simona Halep s-a calificat în turul trei de la Indian Wells după ce a câștigat în trei seturi duelul cu Ekaterina Alexandrova din Rusia. Sportiva din România va primi după acest succes un cec de 54.400 de dolari și 45 de puncte în clasamentul WTA, iar în turul următor o va înfrunta pe Coco Gauff. Și Sorana Cîrstea va juca în turul trei al competiției americane, după ce a învins-o pe Ajla Tomljanovic.

Simona Halep și Sorana Cîrstea, calificate în turul trei la Indian Wells

A fost o zi foarte bună pentru jucătoarele din România la Indian Wells. Prima a intrat în arenă Sorana Cîrstea care a avut-o adversară pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea noastră pierduse ultimele două partide cu sportiva din Australia, dar s-a mobilizat și a câștigat după un meci încrâncenat și echilibrat. Scorul a fost 6-4, 7-5. În turul următor o va înfrunta pe Anna Kalinskaya.

Simona Halep a înfruntat-o pe Ekaterina Alexandrova direct în turul doi, profitând de statutul de cap de serie. Înaintea acestei partide scorul era egal 2-2, dar sportiva din Rusia avea avantaj în partidele de pe o suprafață hard.

Duelul a fost spectaculos și a început foarte frumos pentru Halep, care a câștigat primul set în 27 de minute. Adversara a revenit și a câștigat setul doi, dar sportiva din Constanța s-a dezlănțuit în setul decisiv și și-a copleșit adversara cu loviturile sale puternice și variate, uitând parcă de problemele de la Doha și Dubai. Scorul final a fost 6-2, 4-6, 6-2.

„M-am uitat și eu la meciurile noastre și era egalitate Ea joacă foarte plat. Și e puternică. Am vorbit un pic cu echipa despre meci înainte. Mă bucur că am reușit să câștig. Sper ca în meciul următor să joc un pic mai bine”, a declarat sportiva din România, care în anul 2015 a câștigat acest turneu.

Simona Halep o va înfrunta pe Coco Gauff în turul următor

Simona Halep a avut parte din nou de o galerie superbă. Fanii români au adus cu ei steaguri și au încurajat-o pe toată durata partidei. „E mereu o atmosferă frumoasă când joc aici. Și le mulțumesc tuturor care m-au susținut”, a spus jucătoarea din România, pe teren, la finalul întâlnirii.

Halep a câștigat în urma acestei victorii 54.400 de dolari și 45 de puncte WTA, iar primul hop spre marele pot de 1.231.245 de dolari și 1.000 de puncte este duelul cu Cori „Coco” Gauff din turul trei.

Gestul neaşteptat făcut de Simona Halep la restaurant. E cam ruşinos, a fost fotografiată

Simona Halep pare să aibă un tonus bun, după stagiul de la Academia de Tenis Mouratoglou. Jucătoarea din România va fi pregătită la turneele de la Indian Wells și Miami de Morgan Bourbon, un antrenor francez în vârstă de 29 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe