Simona Halep, mesaj surprinzător despre Gabriela Ruse, adversara sa de la Transylvania Open. Sportiva de 23 de ani va fi încântată

Simona Halep, mesaj surprinzător despre Gabriela Ruse, adversara sa de la Transylvania Open. Sportiva de 23 de ani va fi încântată

Simona Halep va debuta, miercuri, la turneul de tenis Transylvania Open, organizat la Cluj-Napoca. Tenismena speră să facă senzație pe teren, mai ales că o așteaptă un meci destul de dificil. O va avea ca adversară pe Gabriela Ruse, în partida disputată pe 27 octombrie.

Simona Halep are doar cuvinte de laudă la adresa adversarei sale

Jucătoarea de 30 de ani a luat parte la conferința de presă premergătoare partidei cu Gabriela Ruse și a discutat despre adversara ei. Campiona de la Roland Garros și Wimbledon are doar cuvinte de laudă la adresa tenismeni de 23 de ani și recunoaște că meciul împotriva conaționalei sale va fi foarte dificil.

Ce spune despre Gabriela Ruse

Principala favorită a turneului de tenis Transylvania Open, Simona Halep a afirmat despre Gabriela Ruse că este o jucătoare foarte bună, a confirmat asta pe parcursul anului, urcând în Top 100 mondial.

„Gabi e o jucătoare foarte bună, de multe ori i-am spus că joacă foarte bine, e solidă, puternică. Anul acesta a confirmat asta, urcând în top 100, e o performanţă când eşti la început. O să fie un meci bun, sper să mă simt bine fizic, să fiu aptă 100%, să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să facem un meci frumos”, a declarat Halep, potrivit site-ului oficial al competiţiei care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

În orice jucătoare vede un adversar de temut

Întrebată dacă își dorea să întâlnească o româncă încă din primul tur, Simona Halep a dat un răspuns ferm:

„Orice adversară este puternică la acest nivel. Cu oricine aş fi jucat ar fi fost greu. E bine că sunt două românce care pot juca împreună şi dacă nu am mai jucat până acum este un început”.

Halep este foarte mulțumită de cum arată terenul de tenis de la Transylvania Open

Referitor la stadiul în care se află suprafaţa de joc a terenului de tenis de la Transylvania Open, Simona Halep crede că e diferită şi faţă de cea pe care a jucat în trecut la Cluj-Napoca, dar şi faţă de cea pe care a jucat la Moscova, zilele trecute.

„Dar e o sală superbă, mereu mi-a plăcut să joc aici, condiţiile sunt foarte, foarte bune. Mă simt bine, m-am antrenat bine astăzi. Sper să mă simt din ce în ce mai bine şi să fiu gata pentru meci”, a completat fostul lider mondial.

Sportiva de 30 de ani este dezamăgită de lipsa spectatorilor de la turneu

În schimb, jucătoarea noastră s-a arătat dezamăgită de absenţa spectatorilor de la turneu. Tenismena și-ar fi dorit să-i aibă aproape pe fani, însă, din păcate, regulile sanitare anti-Covid nu permit acest lucru.

„Îmi doream foarte mult să văd oamenii din Cluj şi din restul ţării. Mereu mi-a plăcut publicul de la Cluj, are o energie frumoasă şi cu siguranţă e o veste tristă pentru sportive. Eu sunt pentru sănătate şi regulile de protecţie, nu ştiu dacă s-a luat decizia corectă, nu sunt în măsură să comentez acest lucru. Pot să spun că îmi pare rău că nu-i avem în tribună. Am auzit că lumea mai speră să se schimbe această decizie, dar sunt obişnuită să joc fără public şi încerc să mă concentrez doar pe tenis. Bineînţeles, îmi doresc foarte mult să îi am în sală”, a declarat Simona Halep.

Fostul lider mondial o va întâlni miercuri, în primul tur pe Gabriela Ruse, învingătoarea urmând să joace în optimi cu Andrea Petkovic sau Varvara Graceva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...