Semnele care au prevestit divorțul Simonei Halep. Șirul evenimentelor care au dus la ruptura definitivă dintre sportivă și Toni Iuruc

Andra Daoud 08.09.2022, 12:31

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, la mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil. Cei doi se vor separa la notar, pentru că nu au bunuri de împărțit, iar procedura va fi una cât se poate de simplă și de discretă. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a dorit să dea detalii legate de motivele care au dus la separare, apropiații lor au remarcat o serie de evenimente care ar fi prevestit finalul căsniciei.

Semnele care prevesteau că Simona Halep și Toni Iuruc se despart

În urmă cu aproape un an, Simona Halep și Toni Iuruc spuneau „Da” în fața ofițerului stării civile, la Constanța. În luna noiembrie a acestui an, ar fi urmat să aibă loc și cununia religioasă și petrecerea de nuntă, la Sinaia. Cei doi nu au mai apucat însă să se cunune și în biserică, pentru că miercuri au anunțat că divorțează.

Toni Iuruc a fost cel care a confirmat despărțirea, iar singurul comentariu pe care l-a făcut a fost că separarea se va parafa la notar și că avocații se vor ocupa de tot ce este nevoie. Simona Halep nu a dat nicio declarație în acest sens, ba mai mult, sportiva și-a îngrijorat fanii în ultima perioadă. Cândva foarte activă pe rețelele sociale, Halep nu a mai postat nimic de mai bine de o săptămână pe Instagram, mai exact dinainte să înceapă turneul de la US Open.

După ce a fost eliminată din competiție de Daria Snigur, Halep a dispărut subit de pe Instagram. Singurul mesaj pe care l-a mai transmis pe internet a fost pe Twitter, cu ocazia meciului de retragere al Serenei Williams. Mulți au pus pe seama înfrângerii de la US Open faptul că a preferat să stea departe de rețelele sociale, iar fanii chiar și-au făcut griji și i-au lăsat comentarii în care o rugau să le dea un semn, să știe că este bine.

După ce s-a aflat că divorțează, mulți dintre admiratorii Simonei Halep au înțeles că absența ei de pe internet are legătură și cu problemele pe care le întâmpină pe plan personal și care au dus la încheierea mariajului, în mai puțin de un an.

Și-au mai dat o șansă în vacanță

În luna iulie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au bucurat de o vacanță în doi, în Grecia. Cel mai probabil, cei doi au încercat să mai dea o șansă căsniciei lor, însă lucrurile nu au mers în direcția cea bună. În plus, părinții campioanei ar fi fost cei care ar fi insistat ca ea și afaceristul să își mai dea o șansă, potrivit ProSport. Cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine să meargă pe drumuri separate, alegând să divorțeze.

Nu se știe care au fost motivele care au dus la ruptură, însă există voci care spun că de vină ar fi programul încărcat al campioanei și faptul că este mai mult plecată. Cei doi locuiau în vila sportivei de la Snagov, iar Simona declara, la finalul anului trecut, că se descurcă bine în postura de soție, însă a recunoscut că nu se pricepe în bucătărie.

„Am o doamnă care mă ajută să fac curăţenie acasă. Casa mea e 100% curată mereu, totul este pus la locul lui. Uneori merg în biroul meu, unde citesc cărţi sau mă relaxez.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a spus Simona, într-un interviu acordat în noiembrie 2021.

Toni Iuruc este cu 12 ani mai mare decât Simona Halep și a mai fost căsătorit de două ori înainte de mariajul cu sportiva.

 

Urmăriți Impact.ro și pe