Simona Halep și antrenorul său au întrerupt colaborarea. Decizia radicală a sportivei l-a surprins chiar și pe Mouratoglou

Badea Violeta 13.10.2022, 08:32

Anunț important despre Simona Halep! Jucătoarea de tenis a întrerupt colaborarea cu Patrick Mouratoglou. De altfel, sportiva i-a transmis deja antrenorului francez să-și găsească un nou angajament, lucru pe care l-a și făcut. De acum înainte, acesta îl va pregăti pe Holger Rune, locul 27 ATP. Ce se va întâmpla cu fostul lider mondial?

Simona Halep și Patrick Mouratoglou se despart

Simona Halep se desparte de Patrick Mouratoglou, dar nu definitiv. Sportiva noastră a anunțat, de curând, că va suspenda colaborarea cu antrenorul francez, din motive medicale.

Anul acesta, românca nu va mai juca tenis de performață, așa că i-a transmis lui Patrick Mouratoglou să-și caute un nou angajament. Francezul și-a găsit deja un nou elev.

Este vorba despre Holger Rune, în vârstă de 19 ani, locul 27 ATP. Tânărul a mai lucrat cu Patrick Mouratoglou pe vremea când avea doar 13 ani și se pregătea la faimoasa academie a francezului.

„În timp ce Simona Halep se recuperează, ea m-a încurajat să caut o nouă colaborare. Astfel, azi sunt încântat să anunț că mă voi alătura oficial echipei lui Holger Rune”, a scris antrenorul francez pe Twitter.

Citește și Simona Halep a recunoscut prin ce a trecut înainte de divorțul de Toni Iuruc. „Astfel de lucruri mă apăsau”!

Holger Rune si Patrick Mouratoglou
Holger Rune si Patrick Mouratoglou

„Este o oportunitate uimitoare”

În curând, Holger Rune va juca la turneele de la Stockholm, Basel, Paris și Milano, așa că Patrick Mouratouglou are ceva de lucru. Până în prezent, danezul a câștigat un singur titlu de simplu ATP Tour și a realizat cea mai bună performanță de Grand Slam la French Open 2022, ajungând în sferturile de finală în debutul său pe tabloul principal la turneu. Danezul a ajuns profesionist în anul 2020, dar deja a strâns peste 1.6 milioane de dolari din tenis.

„Este o oportunitate uimitoare de a lucra cu unul dintre cei mai buni antrenori de tenis. La nivelul la care ne aflăm acum, chiar dacă este vorba doar despre un parteneriat întins pe câteva luni, nu am ezitat să profităm de această șansă”, a declarat Holger Rune.

Citește și Simona Halep s-a răzgândit. Anunțul făcut de sportivă i-a luat prin surprindere pe fani. Nimeni nu se aștepta!

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...