Simona Halep s-a răzgândit. Anunțul făcut de sportivă i-a luat prin surprindere pe fani. Nimeni nu se aștepta

Badea Violeta 02.10.2022, 09:03

Veste bună pentru fanii Simonei Halep! În urmă cu două săptămâni, sportiva anunțase că nu va mai juca tenis anul acesta, însă, între timp, s-a răzgândit. De curând, fostul lider mondial și-a confirmat prezența la un turneu ce va avea loc în luna decembrie. Iată despre ce este vorba!

Simona Halep revine pe terenul de tenis. Fanii săi sunt în extaz

Inițial, Simona Halep anunțase că ia o pauză de la tenis. Sportiva spusese că va reveni pe teren abia anul viitor, însă, între timp, planurile sale s-au schimbat.

Jucătoarea de tenis tocmai a confirmat prezența la încă un turneu ce va avea loc în luna decembrie a acestui an. Este vorba despre un eveniment caritabil „Africa Cares Tennis Challenge”. Acesta încearcă să atragă atenția cu privire la violența împotriva femeilor.

„Femeile din Africa de Sud au de cinci ori mai multe șanse de a fi ucise ca urmare a violenței domestice. Ca un protest și un apel pentru a pune capăt violenței de gen în Africa de Sud, am considerat oportun să găzduim Africa Cares Tennis Challenge”, a declarat Tendai Rukwava, CEO al TR Brand Communications & Events.

Turneul revine după ce a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus și este programat pentru 3 și 4 decembrie pe arena Wanderers din Joburg. Capacitatea stadionului este de 34.000 de locuri.

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt. Este o onoare să încurajez oamenii să se implice prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a precizat Simona Halep, conform celor de la The Citizen.

Citește și Mesajul special transmis de antrenorul Mouratoglou de ziua Simonei Halep. Sportiva a fost asaltată de cadouri și urări emoționante!

Simona Halep revine pe teren
Simona Halep revine pe terenul de tenis

O altă jucătoare importantă și-a anunțat prezența

La eveniment și-a confirmat prezența și Martina Hingis. În vârstă de 41 de ani, jucătoarea din Elveția a câștigat în cariera sa cinci turnee Grand Slam la simplu, dintre care trei la „Australian Open”, unul la „Wimbledon” și unul la „US Open”.

De asemenea, ea are trecute în CV și unsprezece Grand Slam la dublu feminin și patru titluri Grand Slam la dublu mixt. În plus, Martina Hingis a petrecut nu mai puțin de 209 săptămâni pe poziția Nr. 1 în clasamentul mondial.

La „Africa Cares Tennis Challenge” mai sunt așteptate, de asemenea și alte nume importante din tenis. Acestea vor putea evolua împotriva unor vedete, dar și împotriva unor sportivi locali.

Citește și Simona Halep, anunțul zilei. „Sunt îndrăgostită”. S-a întâmplat după divorțul de Toni Iuruc!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...