Simona Halep, sfat esențial pentru părinți. Cum poți să-ți transformi copilul în campion la tenis

Marian Cărăvan 13.07.2020, 15:52

Simona Halep este un nume de referință în sportul mondial. La 28 de ani, constănțeanca are o carieră de invidiat, cu 20 de trofee WTA, dintre care două de Grand Slam, faimă și bani. Campioana areușit cele mai mari performanțe din tenisul feminin pentru România și speră să vadă copii care îi calcă pe urme.

Simona Halep le dă sfaturi esențiale părinților. Cum poți să-ți transformi copilul în campion la tenis

Simona Halep, 28 de ani, tocmai a aniversat un an de la cștigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon. O mare campioană care s-a călit de-a lungul anilor în marile bătălii de pe terenul de tenis, Simona Halep le-a dat sfaturi părinţilor care vor să îşi vadă copiii campioni în tenis.

„Nu există şi nu ar trebui să existe presiune asupra copiilor la 10-11 ani. Copiii trebuie să se ţină de program, din punctul meu de vedere. Eu cu seriozitatea. Am senzaţia că dacă faci totul ca la carte – deşi eu nu sunt o persoană care face totul ca la carte – dar să mergi la antrenament, să fii serios, să dai atenţia totală, să te dedici total acestui sport, mi se pare imposibil să nu ajungi, nu ştiu dacă numărul 1 sau numărul 5, dar să ajungi jucător de tenis profesionist 100% reuşeşti”, a spus Simona Halep.

Simona Halep revine în circuitul profesionist

Simona Halep va participa la turneul de la Palermo, care va avea loc în perioada 3-9 august, au anunţat organizatorii.

„Salutări la toată lumea. Sunt bucuroasă să vă anunţ că voi reveni la Palermo după zece ani. Sper că voi avea o săptămână frumoasă. Pe curând”, a spus Halep într-un scurt mesaj postat pe rețelele de socializare de organizatorii turneului din Sicilia.

Circuitul feminin se reia la 3 august, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA Internaţional, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie 2020, dată la care o învingea pe Elena Rybakina în finala turneului de la Dubai.

Urmăriți Impact.ro și pe