Simona Halep, primul mesaj după eliminarea surpriză de la Doha. „Pierzi doar când încetezi să încerci”

Sorin Barbu 22.02.2022, 10:19

Simona Halep a primit două lovituri zdravene în doar trei zile. A fost învinsă de letona Jelena Ostapenko în semifinale la Dubai, dar a pierdut și în primul tur la Doha, în fața franțuzoaicei Caroline Garcia. Jucătoarea din România a încercat să treacă rapid de aceste momente grele și a postat un mesaj motivațional prin care vrea să arate că are puterea să meargă mai departe.

Simona Halep, mesaj motivațional după înfrângerea de la Doha

Au fost zile foarte grele pentru Simona Halep. Jucătoarea din România părea pregătită și motivată să câștige pentru a treia oară turneul din Dubai. S-a oprit în semifinale după un nou duel de coșmar cu Jelena Ostapenko, sportiva care i-a „răpit” titlul la Roland Garros, în anul 2017.

Duelul a fost tare straniu. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a câștigat primul set, dar a pierdut partida. Setul decisiv l-a cedat la zero, ceea ce i-a zdruncinat moralul.

Deși a spus că nu are de gând să-și strice săptămâna după această înfrângere, Halep nu a reușit să-și ridice nivelul jocului în confruntarea cu Caroline Garcia. A pierdut încă din primul tur la Doha, după o oră și 34 de minute.

„A fost un meci foarte bun pentru mine. A fost foarte dificil cu acest vânt. Am reușit să stau foarte agresivă și concentrată tot timpul meciului. Aveam șapte înfrângeri cu Simona. Ea a avut o săptămână bună la Dubai, era încrezătoare.

Eu nu am câștigat foarte meciuri la începutul anului, dar fiecare confruntare este diferită și eu sunt bucuroasă pentru ceea ce am reușit. Am nevoie să obțin cât mai multe victorii și să îmi revin cu moralul. Mă bucur că pot reveni și mâine la fileu” a declarat Caroline Garcia.

Simona Halep nu a dat declarații la finalul partidei, dar astăzi a postat un mesaj prin care vrea să transmit că nu are de gând să renunțe la gândul de a juca din nou tenis la un nivel înalt.

„Nu uita, pierzi doar când încetezi să încerci”, a postat Simona Halep pe Instagram. Jucătoarea din România a început săptămâna pe locul 27 WTA.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe