Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Unde a fost surprinsă jucătoarea

Gabriel Peneș 08.09.2022, 13:44
Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Unde a fost surprinsă jucătoarea

Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Anunțul despărțirii dublei câștigătoare de Grand Slam de soțul său, Toni Iuruc, a surprins pe aproape toată lumea. Cu atât mai mult cu cât cei doi aveau planificate, pe 13 noiembrie, cununia religioasă și nunta. Dată dispărută de fani după eșecul de la US Open, Simona Halep s-a dovedit a fi deja în România, ea fiind surprinsă în timp ce pleca dintr-una din vilele în care locuia alături de Iuruc.

Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului

Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Jucătoarea care în septembrie va împlini 31 de ani nu va îmbrăca rochia de mireasă pe 13 noiembrie, așa cum era planificat. Vestea despărțirii ei de Toni Iuruc, cu care se căsătorise civil anul trecut, a produs uimire în rândul fanilor și nu numai.

Cei doi își spuseseră „da” pe 15 septembrie, anul trecut, apoi petrecuseră alături de 300 de invitați într-o local de lux din Mamaia. Acele vremuri au apus, se pare, iar între Halep și Iuruc n-a mai rămas de rezolvat decât problema actelor necesare tranșării divorțului.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a confirmat Toni Iuruc vestea care a bulversat mulți români.

Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Unde a fost surprinsă jucătoarea
Simona Halep se căsătoriseră civil pe 15 septembrie, anul trecut, urmând să se cunune religios și să facă nunta pe 13 noiembrie, anul acesta

Unde a fost surprinsă jucătoarea

Simona Halep dispăruse din ochii opiniei publice, dar și de pe rețelele sociale după eșecul din primul tur de la US Open. Unii fani ai româncei chiar o rugau de zor să dea un semn, pentru a se asigura că e bine. Între timp a apărut vestea divorțului, iar motivul tăcerii Simonei a căpătat alte semnificații.

Halep s-a dovedit a fi chiar în București în aceste zile. Fotoreporterii Cancan au surprins-o pe Simona în timp ce își lua lucrurile din casa în care locuia cu Iuruc, imobil achiziționat după cununia civilă. Sportiva a plecat din vila din cartierul Primăverii, din zona bulevardului Mircea Eliade, iar la căratul bagajelor a fost ajutată de mama sa, Tania, dar și de un bărbat necunoscut. Îmbrăcată lejer, într-o ținută neagră, Simona și „ajutoarele” au umplut până la refuz mașina, marca BMW, folosită pentru mutat.

Halep mai deține o vilă de 1 milion de euro la Izvorani, pe malul lacului Snagov, unde locuia de obicei cu Toni Iuruc. Ea mărturisea la un moment dat că soțul i-a amenajat acolo o cameră specială doar pentru trofeele ei.

„Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră şi îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar şi cel de la Roland Garros. Nu ştiu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu ştie să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante”, a spus Simona, într-un interviu acordat în noiembrie 2021.

Simona Halep și Toni Iuruc ar urma să divorțeze la un notar. Halep va fi ajutată de un avocat de încredere în această privință. Cei doi ar fi convenit de la început ca, în cazul unei despărțiri, fiecare să rămână cu bunurile pe care le avea înaintea căsătoriei. Rămâne de văzut dacă divorțul propriu-zis va aduce sau nu surprize din acest punct de vedere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....