Simona Halep, primele declarații după ce s-a calificat în finala de la Madrid

Iorgu Ianusi 10.05.2019, 18:21
Simona Halep, primele declarații după ce s-a calificat în finala de la Madrid

Simona Halep, caificată în finala turneului de la Madrid declară, spre încântarea fanilor săi din toată lumea: „Vreau să mă simt bine şi să câștig”.Numărul 3 WTA a ajuns în finala din capitala Spaniei după disputa cu elvețianca Belinda Bencic (numărul 18 WTA), la capătul a trei seturi, încheiate cu scorul 6-2; 6-7(2); 6-0.

Halep, în vârstă de 27 de ani, s-a declarat mulțumită de jocul pe care l-a avut vineri. Iar statisticile îi sunt favorabile. În urma unei evoluții extraordinare, românca a încheiat meciul cu 69% puncte câștigate în primul serviciu, comparativ cu 33% al Belindei Bencic.

„Mă simt puţin obosită, normal, a jucat foarte rapid şi a trebui să fiu pregătită pentru fiecare minge. După setul doi, m-am liniştit şi am vrut să-mi deschid terenul mai mult pentru că am stat prea în spate. Încerc să dau tot ce pot atunci când intru pe teren, sunt foarte motivată când vin la Madrid. Întotdeauna am jucat cel mai bun tenis al meu aici. Nu sunt la sută la sută, dar e din ce în ce mai bine la fiecare meci. Sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat.” Simona Halep pentru la DigiSport

Simona Halep, gata de finala de la Madrid

Simona Halep a fost învingătoare la Madrid în 2016 şi 2017. Acum va juca din nou finala. Își va cunoaște adversara la capătul confruntării din celalaltă semifinală dintre americanca Sloane Stephens (8 WTA) și  Kiki Bertens din Olanda (7 WTA). Acest meci este programat vineri, de la ora 21.00, ora României.

„O finală este o finală, e diferită. Va trebui să mă concentrez cum am făcut toată săptămâna. Nu pun presiune pe mine, vreau doar să mă simt bine şi să încerc să câştig. ” Simona Halep pentru la DigiSport

Dacă va reuși să câștige, din nou, trofeul la Madrid, Simona Halep poate reveni, de săptămâna viitoare, în fruntea clasamentului WTA.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe