Simona Halep, în finala de la Madrid. Lovitura prin care și-a lăsat mută adversara. „Serios, Simona? Wow!”

Iorgu Ianusi 10.05.2019, 18:09
Simona Halep, în finala de la Madrid. Lovitura prin care și-a lăsat mută adversara. „Serios, Simona? Wow!”

Simona Halep, numărul 3 mondial WTA, calificată în finala turneului de la Madrid, a reușit să impresioneze cu încă o lovitură în timpul partidei cu Belinda Bencic. Primul set, unul excelent pentru româncă, a fost urmat de o acțiune care a atras admirația spectatorilor și telespectatorilor la începutul setului secund.

După un schimb prelungit, Simona Halep a reușit să plaseze o diagonală, uimindu-și adversara. A urmat un val de aplauze și un șir de reacții pe internet. Clipul video poate fi văzut AICI, într-un montaj publicat de WTA pe Twitter. Înregistrarea apare după titlul „Serios, Simona! Wow?”

„Spune-ne, Simona Halep. Cum ai reușit o asemenea lovitură?” Comentariul WTA pe contul oficial de Twitter

Simona Halep, în finala de la Madrid

Numărul 3 WTA a ajuns în finala din capitala Spaniei după disputa cu elvețianca Belinda Bencic (numărul 18 WTA), la capătul a trei seturi, încheiate cu scorul 6-2; 6-7(2); 6-0.

În urma unei evoluții extraordinare, românca a încheiat meciul cu 69% puncte câștigate în primul serviciu, comparativ cu 33% al Belindei Bencic.

„Mă simt puţin obosită, pentru că a fost un meci intens, iar ea a jucat foarte rapid. După ce am pierdut al doilea set, m-am liniştit puţin şi am deschis mai mult terenul, pentru că nu puteam domina meciul din spatele terenului, şi am fost mai agresivă. Încerc să dau tot ce pot, sunt foarte motivată la Madrid. Mereu am jucat bine aici. Nu sunt la 100%, dar e tot mai bine de la zi la zi şi sunt foarte fericită.” Simona Halep

În finala de la Madrid, pe Simona Halep o va aștepta învigătoarea din semifinala disputată de americanca Sloane Stephens (8 WTA) și  Kiki Bertens din Olanda (7 WTA). Acest meci este programat de la ora 21.00, ora României.

Urmăriți Impact.ro și pe