Simona Halep, prima reacție după ce a fost eliminată din turneul de la Beijing: „A fost dur”

Alexandru Ioanid 30.09.2019, 15:20
Simona Halep, prima reacție după ce a fost eliminată din turneul de la Beijing: „A fost dur”

Simona Halep a fost eliminată, luni, din turneul de la Beijing după ce a pierdut meciul din turul 2 în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova. Sportiva noastră a explicat și de ce a pierdut partida.

Simona Halep părăsește turneul de la Beijing, după ce a fost învinsă, în două seturi, de rusoaica Ekaterina Alexandrova: scor 6 la 2, 6 la 3. Halep a pierdut fără drept de apel, find clar dominată de adversara ei.

Halep s-a retras și de la turneul de la Wuhan, acuzând dureri lombare. Acum, susține că acele probleme de sănătate și-au spus cuvântul.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Beijing

Simona Halep la turneul de la Wuhan

Simona Halep susține că nu se află într-o stare bună din punct de vedere al sănătății.

E principalul motiv pentru care a pierdut în fața rusoaicei și a fost eliminată la Beijing încă din turul 2. 

„A fost dur astăzi. Nu mi-am revenit bine după primul meci, aşa că mi-a fost dificil să joc astăzi, iar ea a jucat foarte bine. Accidentarea de la Wuhan se agravează, aşa că trebuie să merg acasă şi să fac un RMN… să iau o pauză şi să fac tratament”
Simona Halep

Simona Halep își anunțase participarea și la turneul de la Moscova (care are loc între 14 și 20 octombrie) şi apoi la Turneul Campioanelor (între 27 octombrie și 3 noiembrie). În funcție de sfaturile primite de la medici și de starea ei de sănătate, poate anula aceste participări.

Urmăriți Impact.ro și pe