Simona Halep nu s-a refăcut încă după accidentare. Cum a jucat la victoria de la US Open cu Camila Giorgi

Ioana Bucur, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 20:40
Simona Halep nu s-a refăcut încă după accidentare. Cum a jucat la victoria de la US Open cu Camila Giorgi

Dovada clară că Simona Halep nu s-a refăcut încă după accidentare. Ce s-a văzut în momentul în care românca a intrat pe teren, înaintea victoriei de la US Open.

A dat tot ce a putut pe teren, însă este evident că Simona Halep nu s-a refăcut încă după accidentare

De la utima sa accidentare, cea de la Cincinnati, Simona Halep a reușit să ducă puține partide la bun sfârșit. La US Open, românca a obținut o victorie importantă, în fața Camilei Giorgi, o jucătoare care este cel mai probabil, în cea mai bună formă a carierei, proaspăt câștigătoare a turneului de la Montreal.

Doar că, din primul moment în care a pășit pe teren, a fost mai mult decât evident că Simona Halep nu s-a refăcut încă. Românca a avut coapsa dreaptă atent bandajată, așa cum a apărut şi la antrenamentele premergătoare US Open 2021.

După ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), pe Giorgi, locul 36 WTA, românca s-a calificat în turul al doilea de la US Open, va evolua în manşa a doua cu Kristina Kucova din Slovacia, locul 111 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, care a întrecut-o, cu 7-5, 6-1, pe americanca Ann Li, locul 69 WTA.

Victoria de luni i-a adus lui Halep un premiu de 115.000 de dolari şi cu 70 de puncte WTA. Jucătoarele care sunt eliminate în primul tur primesc câte 75.000 de dolari şi zece puncte fiecare.

Simona Halep nu s-a refăcut încă după accidentare
Simona Halep

„Simona Halep se mărită pe 15 septembrie cu Toni Iuruc”

Simona Halep se pregătește să facă nunta cu Toni Iuruc. Marele eveniment ar urma să aibă loc pe 15 septembrie. Cel care a dat vestea a fost Ilie Năstase, un apropiat fostului lider WTA. Fostul mare tenisment și primul număr unu ATP din istorie a confirmat informația și a declarat că el și soția sa sunt invitații Simonei la cununia cu Toni Iuruc.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

Turneul de la US Open se va încheia cu doar două zile înainte de marele eveniment. Organizatorii au decis să mărească cuantumul premiilor față de anii precedenți, astfel că US Open 2021 va avea premii totale de 57.5 milioane de dolari. În 2020, suma totatlă a premiilor ajungea la 57,2 milioane de dolari.

Totuși, câștigătorii turneului, atât la feminin cât și la masculin, vor primi mai puțini bani față de anul trecut: 2,5 milioane de dolari, față de 3 milioane de dolari în 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...