”Simona Halep se mărită pe 15 septembrie cu Toni Iuruc”. Cine a dat-o de gol pe campioana noastră

Andrei Cezar, Diana Timișoreanu 30.08.2021, 18:24
”Simona Halep se mărită pe 15 septembrie cu Toni Iuruc”. Cine a dat-o de gol pe campioana noastră

Veste mare pentru fanii Simonei Halep. Sportiva se va căsători cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Informația a fost confirmată de Ilie Năstase, un apropiat fostului lider WTA. În prezent, Simona se află la New York acolo unde participă la cel mai important turneu de hard și totodată ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Simona Halep se căsătorește pe 15 septembrie cu Toni Iuruc

Simona Halep (13 WTA) debutează astăzi la US Open contra sportivei din Italia Camila Giorgi (36 WTA), în primul tur al competiției. Va fi prima partidă a zilei ce se va desfășura pe Grandstand Stadium, începând cu ora 18:00.

Cele două sportive s-au mai întâlnit o sigură dată, la Miami, în 2015, iar victoria i-a revenit Simonei (6-4, 7-5). Fostul lider WTA revine astfel după accidentarea suferită la Cincinnati, din cauza căreia a fost nevoită să se retragă din competiție înainte de partida cu Jessica Pegula.

Deși era vorba doar de ”o mică ruptură musculară”, așa cum chiar ea a declarat, sportiva noastră nu a dorit să continue turneul și să riște o accidentare mai gravă. Ea a rpreferat să se refeacă pentru US Open. Simona își dorește foarte mult să cucrească al treilea trofeu de Grand Slam din carieră, după Roland Garros, în 2018 și Wimbledon, în 2019.

Un succes la Flushing Meadows ar reprezenta și un dar deosebit pentru sportiva noastră, în condițiile în care, potrivit unor informații de ultim moment, se va cununa civil pe 15 septembrie, iar turneul se va încheia de două zile înainte de marele eveniment.

Fostul mare tenisment și primul număr unu ATP din istorie, Ilie Năstase, a confirmat informația și a declarat că el și soția sa sunt invitații Simonei la cununia cu Toni Iuruc.

De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

”Simona Halep se mărita pe 15 septembrie cu Toni Iuruc”. Cine a dat-o de gol pe campioana noastra
”Simona Halep se mărita pe 15 septembrie cu Toni Iuruc”. Cine a dat-o de gol pe campioana noastra

Ce premiu va câștiga Simona Halep dacă va cuceri titlul la US Open

Ediția de anul acesta a celui mai important turneu de hard vine și cu o veste bună pentru participanți. Organizatorii au decis să mărească cuantumul premiilor față de anii precedenți, astfel că US Open 2021 va avea premii totale de 57.5 milioane de dolari. În 2020, suma totatlă a premiilor ajungea la 57,2 milioane de dolari.

Totuși, câștigătorii turneului, atât la feminin cât și la masculin, vor primi mai puțini bani față de anul trecut: 2,5 milioane de dolari, față de 3 milioane de dolari în 2020.