Simona Halep nu mai este primită nici la competițiile caritabile. Numele sportivei a dispărut de pe afiș, deși era așteptată să participe

Beatrice Dumitru 07.11.2022, 08:21
Simona Halep nu mai este primită nici la competițiile caritabile. Numele sportivei a dispărut de pe afiș, deși era așteptată să participe

Simona Halep se afla în centrul unui scandal de dopaj după ce a fost testată pozitiv la US Open, în luna august. Fostul lider mondial a fost suspendată provizoriu din tenis și mai poate participa doar la turnee demonstrative. Însă numele Simona Halep nu se mai regăsește pe afișul unei competiții care se va desfășura în preajma sărbătorilor de iarnă.

Numele Simonei Halep, șters de pe afișul unui turneu demonstrativ

Simona Halep a fost acuzată oficial de dopaj după ce a fost testată pozitiv cu substanța roxadustat, la sfărșitul lunii august, la US Open și se află în fața procesului în care va încerca să-și dovedească nevinovăția. Până când situația sa se va clarifica, sportiva mai poate participa doar la turnee demostrative.

În aceste condiții, la începutul lunii decembrie, ea este așteptată la Johannesburg (Africa de Sud), la Africa Cares Tennis Challenge, alături de Martina Hingis, Ons Jabeur, Sloane Stephens, Dustin Brown sau Khololwam Montsi. Dar se pare că unii organizatori evită să se asocieze cu numele româncei în această perioadă.

Simona Halep nu mai este primită nici la competițiile caritabile. Numele sportivei a dispărut de pe afiș, deși era așteptată să participe

Deși acceptase să participe și la World Tennis League, un turneu demonstrativ care va avea loc la Dubai, în perioda 19 și 24 decembrie, numele Simonei Halep nu se mai regăsește pe afiș și nu se știe dacă a fost decizia organizatorilor sau dorința tenismenei.

Cine va participa la World Tennis League

Printre starurile din circuitul mindial care vor participa la World Tennis League se află Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Aryna Sabalenka, Paula Badosa, Alexander Zverev, Nick Kyrgios, Bianca Andreescu, Eugenie Bouchard sau Iga Swiatek, cea mai bună jucătoare din lume.

Acest nou eveniment este interesant, nu există nicio îndoială. Îmi place la nebunie să joc în Dubai, am avut mult succes acolo de-a lungul anilor și mă bucur cu adevărat de fani. Este ceva diferit și va fi minunat să fac parte din acest eveniment” – Novak Djokovic.

După meciurile de tenis, sportivii se vor relaxa la concerte susținute de artiști de top din întreaga lume, printre care Tiesto și Armin Van Buuren.

Darren Cahill a fost la București

Dacă nu va reuși să-și dovedească nevinovăția, Simona Halep riscă până la patru ani de suspendare, de aceea dubla câștigătoare de Grand Slam a început să-și pregătească apărarea și, pe lângă avocați, este ajutată și de fostul său antrenor Darren Cahill. Acesta s-a aflat săptămâna trecută la București și s-a întâlnit cu Simona Halep, dar și cu Teo Cercel, fostul preparator fizic al acesteia.

Prietenia nu este despre cine te cunoaște de mai mult timp, ci despre cine a venit și nu te-a părăsit niciodată. Bine ai venit în România, Darren Cahill”, a scris Teo Cercel pe Instagram.

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Teo Cercel la începutul lunii august, atunci când românca și-a concediat toată echipa pentru a lucra cu stafful lui Patrick Mouratoglou.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...