Simona Halep, noi dezvăluiri despre circuitul WTA: ”Acolo ești izolat”

Diana Radu 11.03.2020, 13:45
Simona Halep, noi dezvăluiri despre circuitul WTA: ”Acolo ești izolat”

Simona Halep, ocupanta locului doi WTA a făcut câteva dezvăluiri în cadrul celui mai recent interviu acordat, despre parcursul său în clasamentul jucătoarelor de tenis profesioniste. De asemenea, sportiva a mai spus că s-a retras de la turneul Indian Welss din cauza unor probleme de sănătate.

Ce spune Simona Halep despre circuitul WTA

Halep a fost desemnată în luna februarie cea mai bună jucătoare. Sportiva în vârstă de 28 de ani a declarat că nu-i dă dreptul nici unei jucătoare de a o înfrânge de două ori la rând. Acum, tenismena speră să dea lovitura la un turneu pe suprafață hard, însă momentan și-a suspendat activitatate și și-a anulat și prezența la turneul Indian Weldd, din cauza unor probleme de sănătate. Menționăm faptul că turneul a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus.

simona halep, circuitul wta
Ce spune Simona Halep despre circuitul WTA

„Mi-aș dori tare mult să câștig pe hard. La US Open am avut o singură semifinală. Nu pot să zic că mă avantajează condițiile din America, pentru că este o atmosferă mai gălăgioasă. În timpul meciurilor se joacă târziu și nu prea e stilul meu. E și aeroportul aproape”, a spus Simona Halep exclusiv pentru Digi Sport.

Simona Halep a explicat că există o diferență între America și Australia și din prisma terenului de tenis. Mai exact, sportiva a observat în urma meciurilor pe care le-a jucat că mingea nu sare atât de mult pe terenurile din America, precum pe cele din Melborne, Australia. În plus, sportiva a mai spus că în Australia este un loc mult mai liniștit decât America, iar clima este una pe placul ei.

„La Melbourne, parcă ești mai izolat, parcă ai mai multă liniște. Mi-a plăcut întotdeauna în Australia și faptul că am reușit să mă adaptez la clima de acolo a reprezentat un avantaj pentru mine”, a mai declarat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI