Simona Halep, momente nemaivăzute după victoria cu Putintseva. Ce a făcut românca la Roma

Sursă Foto: prosport.ro.

Simona Halep a făcut un gest care i-a surprins pe fani după meciul cu Putinseva. Românca nu a fost deloc încântată după ce Yulia Putinseva a fost nevoită să se retragă, lăsându-i astfel victoria lui Halep. Ce i-a cerut românca antrenorului său la Roma?

Momente nemaivăzute cu Simona Halep. Ce a făcut după victoria de la Roma?

Simona Halep s-a calificat acum în semifinalele WTA Roma. Aceasta a învins-o cu succes pe Yulia Putintseva, jucătoarea care a decis să abandoneze meciul la scorul de 6-2, 2-0, în favoarea lui Halep. Acest lucru însă, nu a încântat-o deloc pe Halep, care considera meciul cu jucătoarea din Kazahstan un antrenament perfect pentru următoarele dueluri.

Campioana României își dorește să stea mult mai mult pe teren, așa că l-a scurt timp după ce meciul s-a sfârșit, aceasta i-a cerut antrenorului său, Darren Cahill, să mai rămână pe teren pentru a continua un antrenament. Zis și făcut, românca a discutat cu arbitra confruntării, Marija Cicak, pentru a primi aprobarea de a mai sta pe teren încă 40 de minute. Simona Halep pare că își dorește să fie cât mai pregătită în Roland Garros.

Simona Halep, momente nemaivăzute după victoria cu Putintseva. Ce a făcut românca la Roma

Sursă Foto: prosport.ro

Gestul făcut de Halep după victorie

După ce românca a câștigat în primul sfert de finală al turneului din Roma, aceasta a făcut un gest mai puțin obișnuit. Halep și-a scos telefonul și a început să îl butoneze, lucru pe care nu îl făcea aproape deloc după o astfel de reușită.

Amintim că Simona Halep se îndreaptă acum spre semifinală, acolo unde va juca cu învingătoarea meciului dintre Garbine Muguruza și Victoria Azarenka. Partida va începe în curând la Foro Italico. Dacă Simona se califică în primul loc pe podiumul de la WTA Roma, primește 80.000 de euro și 350 de puncte în clasament.

„E mereu complicat contra ei. Am mai văzut meciuri ale ei și luptă foarte mult, ceea ce face să fie mai dificil de jucat contra ei. Dar sunt pregătită fizic, o să fie schimburi lungi, pentru că și ea ține mingea destul de mult în teren, e o luptătoare. Dar sunt încrezătoare că am șansa mea și cu siguranță o să lupt ca și azi”, a spus Simona Halep la Digi Sport, înainte de a se duela cu Yulia Putinseva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI