Simona Halep-Mihaela Buzărnescu, duel românesc la Wimbledon: la ce oră se joacă meciul

bogdan 03.07.2019, 13:59
Simona Halep-Mihaela Buzărnescu, duel românesc la Wimbledon: la ce oră se joacă meciul

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu se întâlnesc, miercuri, în turul 2 la Wimbledon. După duelul românesc, doar una dintre sportivele noastre se va califica mai departe.

Simona Halep joacă, în turul 2 la Wimbledon, împotriva Mihaelei Buzărnescu.  Halep s-a calificat în această rundă după ce învins-o pe Aliaksandra Sasnovich în două seturi, scor 6-4, 7-5. Nu a fost un meci ușor și se pare că există și mulți critici care susțin că Halep nu prea mai are „jocul în picioare„.

Competițiile pe iarbă nu sunt pe placul Simonei, pentru că nu se simte bine pe această suprafață.

„Chiar dacă Halep a câștigat, s-au văzut anumite carențe în pregătire. Se simte că nu are meciuri în picioare, nu a avut un ritm bun. În plus, a lovit mingea cam de sus, se vede că nu îi place foarte mult aceasta suprafață. Mai are nevoie de timp pentru a se obișnui cu iarba de la Wimbledon”, a declarat Martina Navratilova pentru BBC după victoria Simonei Halep.

Halep-Buzărnescu, în turul doi la Wimbledon 2019

Și Mihaela Buzărnescu a ajuns în turul 2 la Wimbledon după ce a învins-o pe Jessica Pegula, în două seturi, scor 6 la 4, 6 la 4.  Mihaela Buzărnescu susține că aștepta de multă vreme acest meci.

„Mă bucur că sunt într-un Grand Slam din nou. Iau fiecare meci în parte şi încerc să mă bucur cât mai mult. Acum o întâlnesc pe Simona, e un meci aşteptat de foarte mulţi de mult timp. Toţi ziceau „o să joci cu Simona”. Iată că se întâmplă acum. Sper să fie un meci frumos şi cea mai bună să câştige. Mă bucur că suntem amândouă în turul secund”, declara Mihaela Buzărnescu.

Partida dintre Halep și Buzărnescu e programată miercuri după-amiază, de la ora 15:00. Cele două jucătoare din România s-au mai întâlnit până acum o singură dată, în 2008, la Monteroni. Simona Halep s-a impus atunci cu scorul de 6-3, 6-0.

Urmăriți Impact.ro și pe