Simona Halep l-a convins pe unul dintre cei mai mari specialiști ai tenisului. E la picioarele campioanei noastre

Marian Cărăvan / 24.09.2020, 12:54
Simona Halep l-a convins pe unul dintre cei mai mari specialiști ai tenisului. E la picioarele campioanei noastre

Simona Halep traversează una dintre cele mai faste perioade din cariera sa. Într-un an atipic, cu tot calendarul competițional dat peste cap din cauza pandemiei, campioana noastră a triumfat în trei turnee consecutive. Simona Halep l-a convins pe unul dintre cei mai mari specialiști ai tenisului și acum e la picioarele campioanei noastre.

Simona Halep l-a convins pe unul dintre cei mai mari specialiști ai tenisului

Trei turnee consecutive a câștigat Simona Halep în atipicul an 2020, în care calendarul competițional a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus. Simona Halep a avut un an grozav și, după pauza forțată, a revenit spectaculos și s-a impus în turneele de la Praga și Roma. Cu cel de la Dubai, din februarie, avem trei turnee consecutive câștigate de campioana noastră. O serie grozavă, care poate fi continuată la Roland Garros, unde Simona Halep a devenit principala favorită. Evoluția sa de senzație i-a atras atenția unui specialist din tenis. Simona Halep l-a convins pe unul dintre cei mai mari specialiști din tenis și acum acesta e la picioarele campioanei noastre.

Americanul Steve Tignor o elogiază pe Simona Halep într-un articol postat pe site-ul tennis.com. O motivație suplimentară pentru Simona Halep, în urma frumoaselor cuvinte rostite de specialistul american, care nu mai contenește cu laudele la adresa campioanei noastre, după triumful de la Roma, turneu unde a cedat un singur set. Afirmațiile lui Steve Tignor vin cu câteva zile înainte de Roland Garros, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep a câștigat turneul de pe zgura pariziană în 2018, la patru decenii după triumful Virginiei Ruzici.

Specialistul Steve Tignor, la picioarele campioanei noastre

Simona Halep a devenit sinonim cu performanța. Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA l-a convins pe unul dintre cei mai mari specialiști ai tenisului. Acesta nu mai contenește cu laudele la adresa sportivei. Steve Tignor e la picioarele campioanei noastre.

„Indiferent dacă va câştiga Roland Garros sau nu, a fost bine să o avem pe Halep înapoi pe terenul de tenis, în această săptămână. Ea a avut rezerve în privinţa participării în turnee în această pandemie şi s-a hotărât să nu facă deplasarea la New York pentru US Open.

La Roma, ne-a arătat ce am pierdut (n.r. – prin absenţa ei de la US Open). Cu amestecul de defensivă şi ofensivă din jocul ei, la care se adaugă viteză şi consistenţă, ea ne-a oferit schimburi spectaculoase în meciurile ei. În victoriile ei pe muchie de cuţit cu Yastremska şi cu Muguruza, ea şi-a arătat spiritul de luptă.

În discursul ei din timpul ceremoniei de premiere, când a spus că nu e deranjată că trebuie să stea izolată în camera ei din cauza pandemiei, Halep ne-a arătat zâmbetul ei, ne-a oferit o mostră din umorul ei şi a demonstrat cât savurează, în continuare, să joace şi mai ales să câştige”, a scris printre altele Steve Tignor, în articolul postat pe site-ul tennis.com.

Simona Halep, care va împlini 29 de ani pe 27 septembrie, e principala favorită a turneului de la Roland Garros.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI