Simona Halep joacă și la dublu în turneul de la Dubai. Cine este partenera sportivei

Redacția IMPACT 17.02.2020, 08:50
Simona Halep joacă și la dublu în turneul de la Dubai. Cine este partenera sportivei

Simona Halep, locul doi în în clasamentul WTA va participa la turneul de la Dubai și la dublu. Cu ce partereră va juca Simona pe teren?

Simona Halep și-a aflat partenera din confruntarea de la Dubai

În Turneul de la Dubai, sportiva din Constanța nu va evolua în primul tur, dar apoi va juca la simplu împotriva câțtigătoarei din partida care se va disputa între americanca Alison Riske (18 WTA) și tunisianca Ons Jabeur (45 WTA).

În ceea ce privește jocul a dublu, Simona va participa la Turneul de la Dubai alături de jucătoarea de originie germană  Julia Goerges. Cele două sportive își vor da întâlnire în primul tur echipa Makoto Ninomiya/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), dacă vor trece de runda inaugurală, Halep şi Goerges vor juca apoi cu favoritele de pe locul trei, americanca Nicole Melichar şi chinezoaica Yifan Xu, scrie Telekom Sport.

Simona Halep s-a declarat încrezătoare înainte de confruntările din Dubai.

„Sunt două turnee care îmi plac. Cea mai frumoasă amintire din Golf ar fi când am câștigat Dubaiul, nu mai știu anul, dar și la Doha am câștigat. Plec cu gânduri bune, pozitiv. Sper să fac rezultate bune și de data aceasta. M-am pregătit foarte bine, sunt încrezătoare, vedem ce va fi”, a declarat sportiva româncă în vârstă de 28 de an.

Interesant este faptul că Simona Halep a mai declarat la începutul plecării în acest turneu că își dorește să câștige cu orice preț aceste partide, însă că acestea ar puea fi ultimele din cairiera ei profesională.

„Am 28 de ani, fac 29 anul ăsta, este normal să fiu pe final de carieră. Am deja 10 ani sau chiar mai mult, dar nu mă gândesc la retragere. Dar sunt pe final”, a declarat Halep, potrivit Mediafax. După ce se va retrage din lumea sportivă, Simona Halep a declarat că  își dorește să aibă o familie cât mai numeroasă”În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a declarat sportiva din Constanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI