Veste bună pentru Simona Halep! Pe ce loc se află în clasamentul WTA

Redacția IMPACT 10.02.2020, 17:57
Veste bună pentru Simona Halep! Pe ce loc se află în clasamentul WTA

Veștile sunt foarte bune pentru Simona Halep, la începutul acestei săptămâni. Sportiva se află pe un loc de cinste în clasamentul WTA. După ce a pierdut în cadrul competiției Australian Open, în 2020, în sferturile de finală, a primit un motiv de bucurie. Jucătoarea de 28 de ani a ratat în fața sportivei Garbine Muguruza și preț de câteva secunde și-a pierdut și cumpătul.

Veste bună pentru Simona Halep

Jucătoarea de tenis reușește să inspire generații întregi de tinere și femei, dar starea generală din prezent a Simonei Halep nu ar fi tocmai bună. Eșecul înregistrat în luna ianuarie, din acest an, a fost unul care a demoralizat-o pe Simona, potrivit apropiaților săi. Sportiva româncă a primit totuși o veste foarte bună, în ceea ce privește poziția ocupată în clasamentul WTA.

După ce a fost eliminată din semifinalele Australian Open, Simona Halep a făcut un gest neașteptat. De nervi, sportiva și-a distrus racheta de tenis cu care tocmai jucase, fiind filmată cât a dat cu aceasta de pământ până s-a rupt.

Veste bună pentru Simona Halep! Pe ce loc se află în clasamentul WTA
Simona Halep își menține poziția fruntașă din clasamentul WTA, în această luni

Pe ce loc se află sportiva în clasamentul WTA

În săptămâna care tocmai a debutat, Simona Halep își menține poziția în clasamentul WTA, fiind vorba despre poziția a doua mondială. A fost suclasată de către jucătoarea Ashleigh Barty. Un detaliu care a fost observat și după actualizarea clasamentului, de pe 10 februarie, potrivit Mediafax. Este a doua săptămână, consecutivă, în care Simona Halep ocupă locul fruntaș.

Jucătoarea de 28 de ani își menține poziția fermă, ocupând locul 2 mondial, cu 6.101 de puncte. Ashleigh Barty, jucătoarea din Australia, ce a surclasat-o, are un total de 8.367 de puncte. Pe a treia poziție se află și jucătoarea Karolina Pliskova, ce are cu aproximativ o mie de puncte mai puțin față de Simona Halep. Cea mai bine clasată după aceasta este Sorana Cîrstea, fiind urmată și de Ana Bogdan, ce se află pe locul 90, cu un total de 704 puncte, în cadrul WTA. Cea mai bine clasată jucătoare la dublu este Raluca Olaru, ce ocupă poziția 47.

Urmăriți Impact.ro și pe