Simona Halep – Jennifer Brady live video în semifinale la WTA Dubai. Victorie imensă pentru campioana noastră!

Alexandru Râmnic 21.02.2020, 18:45
Simona Halep – Jennifer Brady live video în semifinale la WTA Dubai. Victorie imensă pentru campioana noastră!

Simona Halep – Jennifer Brady se joacă în semifinalele turneului WTA Dubai pentru un loc în marea finală. Sportiva din România este mare favorită la câștigarea nu doar a semifinalei, ci chiar a competiției, dar primul pas care trebuie făcut este să treacă de americancă.

UPDATE. Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Dubai după ce a învins-o fără probleme pe Jennifer Brady. 6-2, 6-0 a fost scorul partidei, iar Simona va juca în finală cu Elena Rybakina, din Kazahstan.

UPDATE. Simona Halep a câștigat primul set în confruntarea cu Jennifer Brady. Românca s-a impus cu 6-2 și conduce și în setul secund, reușind să ia primul game.

Simona Halep – Jennifer Brady live stream semifinale WTA Dubai

Simona Halep – Jennifer Brady este semifinala la WTA Dubai, iar meciul poate fi urmărit și pe impact.ro. Halep conduce în întâlnirile directe de până acum împotriva americancei.

Simona a câștigat și ultima partidă directă, cea disputată chiar la începutul acestui an, la Australian Open, Halep impunându-se în două seturi. Celălalt meci între ele fusese în 2019, când Simona câștigase mai greu, de data asta cu set decisiv.

”Halep va avea un joc foarte consistent, va returna multe mingi, te face să te gândești mult ce urmează să faci. Este o jucătoare extrem de bună, e greu împotriva ei, este foarte rapidă pe teren”, au fost vorbele lui Brady înainte de partidă.

Simona a reușit un joc de excepție până acum la turneul de la Dubai, numărul 2 mondial reușind mai ales să ridice spectatorii în picioare în timpul sfertului de finală cu Aryna Sabalenka din Belarus (3-6, 6-2, 6-2). Și Brady, numărul 52 în clasamentul WTA, a avut un turneu excelent, reușind o victorie mare în sferturile de finală, împotriva Garbinei Muguruza.

Simona Halep - Jennifer Brady live video semifinale la WTA Dubai
Simona Halep – Jennifer Brady live video semifinale la WTA Dubai

Simona Halep a câștigat o sumă impresionantă la WTA Dubai

Sportiva din România își umple conturile serios la WTA Dubai. Până în acest moment, românca a câștigat din partea organizatorilor suma de 198.830 dolari.

„Oriunde merg am parte de un sprijin incredibil. Ador să joc la Dubai. Abia aștept să mă revăd cu fanii în semifinale.Am jucat la Melbourne cu Brady, nu a trecut mult timp. Fiecare turneu e o noua provocare”, au fost declarațiile Simonei Halep la conferința de presă premergătoare meciului. Aproximativ 300 de români vor fi prezenți în tribune pentru a o încuraja pe Halep.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandru Râmnic
Sunt absolvent al Universității Hyperion, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, 2005. În prezent, sunt coordonator content la Impact.ro. În trecut, am fost redactor, social...