Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Dubai. S-a stabilit ora de start

Diana Radu 21.02.2020, 09:07
Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Dubai. S-a stabilit ora de start

Simona Halep a reuși să se califice în semifinala de WTA Dubai, după ce a învins-o în sferturi pe Aryna Sabalenka. Deși, a fost un meci dificil sportiva noastră a reușit să se impună în fața jucătoarei și să se califice în semifinale, acolo unde o va înfrunta pe Aryna Sabalenka.

Halep, în semifinale la WTA Dubai. La ce oră se va difuza meciul

După victoria obținută împotriva jucătoarei Aryna Sabalenka, Simona Halep o va întâlni în semifinalele din Dubai pe Jennifer Brady. Meciul a fost programat de organizatori vineri, pe terenul central, nu mai devreme de ora României 17:00. Cele două sportive au mai avut ocazia de a se întâlni de trei ori pe terenul de tenis, iar de fiecare dată victoria a fost de partea lui Halep.

„A fost o atmosferă interesantă, ca la un meci de fotbal sau de Fed Cup. Sincer, a fost obositor, dar este plăcut să vezi o astfel de atmosferă la un meci de tenis. A fost un meci interesant la Adelaide, dar nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Ea a avut niște meciuri în plus și asta a ajutat-o. Mâine va fi altceva, sper să joc mai bine decât la Adelaide și să câștig. Sunt all-in”, a declarat Halep, înainte de meciul cu Sabalenka.

simona halep, semifinale, wta dubai, ora la care se va difuza meciul
Halep, în semifinale la WTA Dubai. La ce oră se va difuza meciul

Meciul dintre Halep și Aryna Sabalenka a fost unul plin de spectacol, așa cum ne-a obișnuit sportiva noastră în ultima perioadă. Meciul a durat aproximativ două ore, timp în care Halep a reușit să se impună cu 3-6, 6-2, 6-2 în fața jucătoarei din Belarus, Aryna Sabalenka. Au fost greșeli de joc, și de-o parte și de alta, dar în cele din urmă rezistența psihică și maturitatea a fost de partea jucătoarei noastre. În urma acestei victorii Simona Halep va încasa 200.000 de dolari, în condițiile în care, până acum are  un câştig de 50.100 dolari americani.

„A fost greu să-mi găsesc ritmul. Mereu e complicat să joc împotriva ei, e foarte puternică. Loveşte mingea tare, aşa că a trebuit să joc mai repede şi să dau tot ce pot ca să câştig. E greu pentru că e mai înaltă decât mine şi are multă putere. A fost nevoie să îi stopez mingile şi apoi să iau iniţiativa, să deschid jocul. E adevărat, am suporteri peste tot unde merg să joc. Ador să joc în Dubai, sunt fericită că voi fi în semifinale şi voi evolua din nou în faţa acestui public”, a declarat Simona Halep, după victoria din sferturile de finală de la Dubai.

Dacă va reuși să se califice în finală, Simona Halep va primi un premiu în valoare de 372.200 de dolari, în timp ce marele câștigător al Turneului de la Dubai va fi răsplătit cu 696.860 de dolari.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Recomandări