Simona Halep își prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională: de ce nu participă Gabriela Firea

Claudiu Surmei 17.07.2019, 11:59
Simona Halep își prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională: de ce nu participă Gabriela Firea

Simona Halep, campioană la Wimbledon anul acesta, își va prezenta trofeul în fața fanilor, miercuri, pe Arena Națională din București. Accesul pe stadion este gratuit, dar de la eveniment va lipsi primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea.

Federația Română de Tenis susține că a primit aprobare pentru a organiza un eveniment pe Arena Națională în cinstea Simonei Halep. Sportiva româncă a reușit o performanță uriașă după ce, sâmbătă, a cucerit trofeul de la Wimbledon.

A învins-o în două seturi pe Serena Williams, scor 6 la 2, 6 la 2 și a reușit să câștige finala. Este al doilea titlu de Grand Slem pe care Halep și-l trece în palmares, după succesul din 2018 de la Roland Garros.

La fel ca anul trecut, Simona își va prezenta trofeul în fața fanilor, pe Arena Națională. Numai că, de data aceasta, primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea, va lipsi de la ceremonie.

Simona Halep, eveniment pe Arena Națională

Evenimentul de pe Arena Națională e organizat de Primăria Capitalei, la solicitarea Federației Române de Tenis. Evenimentul are loc miercuri, 17 iulie, de la ora 19:00, iar accesul publicului este gratuit.

„I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”
Ion Țiriac, președintele FRT

Sursa foto> ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Un eveniment similar a avut loc și anul trecut, după ce Simona Halep a cucerit titlul de la Roland Garros. Sportiva a fost primită atunci de primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea a fost, însă, huiduită îndelung de fanii prezenți pe stadion atunci când a luat cuvântul. Experiența nu i-a picat bine, motiv pentru care, întrebată dacă anul acesta va mai participa la ceremonie, a răspuns zâmbind „nu”.

Urmăriți Impact.ro și pe