Simona Halep, câștigătoarea Wimbledon, se întoarce în țară: la ce oră ajunge sportiva româncă pe aeroport

Simona Halep a făcut senzație, sâmbătă, la Wimbledon după ce a câștigat finala turneului, învingând-o pe Serena Williams. Sportiva româncă a reușit să țină publicul român cu sufletul la gură și a demonstrat că este o jucătoare de top, legendă vie a sportului din România.

Simona Halep a reușit să facă senzație la Wimbledon. A spulberat-o pe Serena Williams în finala de sâmbătă, în două seturi, scor 6 la 2, 6 la 2.

Halep a reușit, astfel, să câștige al doilea trofeu de Grand Slem din carieră, după succesul de anul trecut de la Roland Garros. Sportiva româncă a reușit, astfel, să-și treacă în palmares un trofeu extrem de important și a reușit să demonstreze că este o jucătoare de top.

Halep se întoarce luni, 15 iulie, în România. La aeroport va fi așteptată, cel mai probabil, de mulți susținători.

Simona Halep revine în România cu trofeul de la Wimbledon

Câștigătoare a trofeului de la Wimbledon 2019, Simona Halep se întoarce, luni, în țară. Sâmbătă, a ținut milioane de români cu sufletul la gură în timpul finalei de la Wimbledon.

La sfârșitul partidei, a reușit să se impună în fața Serenei Williams și să câștige trofeul mult râvnit. Este a doua finală de Grand Slem pe care Simona Halep o câștigă în cariera sa.

Simona Halep recunoștea, după meci, că s-a simțit rău, dar a reușit să-și învingă emoțiile și să se impună.

Da, m-am simţit un pic rău la stomac, trebuie să recunosc. Aveam nişte emoţii uriaşe dimineaţă, dar am reușit să-mi amintesc de meciul de la Singapore, din 2014, când am câştigat împotriva ei. Celelalte 9 înfrângeri nu au contat pentru mine. Ştiam că trebuie să fiu pregătită 100% pentru fiecare lovitură pe care urma să o lovesc. Am făcut acest lucru, am început să fiu încrezătoare când a început meciul şi am reuşit să o înving. Am avut încredere în jocul meu, m-am simțit bine pe iarbă, am stat bine pe picioare, chiar dacă eu prefer să alunec, aici e mai puțin posibil. Dar am început să lovesc mingea puternic, să servesc foarte bine, iar returul a fost foarte bun, probabil atuul jocului meu în acest turneu“, a explicat Simona Halep.

Sportiva româncă se va întoarce luni în țară. Aeronava va ateriza pe aeroportul Otopeni în jurul orei 17:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI