Simona Halep, ironizată pe internet. Ce i-a făcut pe fani să râdă de sportivă

Ana Anitoiu, Adriana Olaru 22.07.2021, 21:50

Simona Halep a fost ironizată pe internet. Jucătoarea de tenis, care nu a mai jucat niciun meci oficial după ce s-a accidentat pe 12 mai în timpul meciului cu Angelique Kerber din turul secund al turneului de la Roma, i-a făcut pe fani să râdă.

Simona Halep, un sezon dificil, dar de neuitat în plan personal

La data de 12 mai, Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a accidentat la gamba stângă, după care a început recuperarea, în speranța că va putea reveni pe teren. Însă, jucătoarea de tenis a ratat participările la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

În ciuda faptului că acest an i-a adus probleme în plan profesional, Simonei Halep i-a mers de minune în plan amoros. Sportiva a fost cerută în căsătorie de omul de afaceri Toni Iuruc, cu aproximativ 10 ani mai în vârstă decât ea, alături de care a plecat într-o vacanță la Milano.

Simona Halep, ironizata pe internet. Ce i-a facut pe fani sa rada de sportiva
Simona Halep

Motivul pentru care Simona Halep a fost ironizată pe internet

Înainte de a reveni pe teren luna viitoare, la turneul WTA 1.000 de la Cincinnati, ce va avea loc în perioada 14 – 22 august, Simona Halep a filmat o reclamă pentru un brand de deodorante ce o sponsorizează.

”Folosesc Rexona zilnic, indiferent de ce îmi rezervă ziua! E important pentru mine să nu am grija transpirației și pe teren, dar și într-o zi de relaxare”, a spus Simona Halep în spotul publicitar pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.

Reclama a stârnit ironii la adresa Simonei Halep. Unii dintre internauți nu s-au putut abține să atragă atenția asupra absenței îndelungate a jucătoarei de pe terenurile de tenis. ”Păi grija transpirației nu o mai ai deoarece nu mai joci tenis cam de mult… Să ne spui cum e sa fii în afara Top 10!”, și ”Dacă mi se permite o glumă, Simo, dă-te si pe gambă cu Rexona, dacă tot protejează așa de bine!”, au fost două dintre comentarii.

Simona Halep vrea să-și întemeieze o familie

În urmă cu ceva timp, jucătoarea de tenis a spus că își dorește să își întemeieze o familie. Jucătoarea se vede mamă în viitorul nu foarte îndepărtat, dar mai vrea să mai ia un Grand Slam înainte de a face un copil. Vezi AICI ce a spus Simona Halep despre momentul în care a fost cerută în căsătorie!

”Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...