Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 6-1, în turul 3 la Roland Garros. Românca și-a luat revanșa în fața americancei

Marian Cărăvan 02.10.2020, 15:45
Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 6-1, în turul 3 la Roland Garros. Românca și-a luat revanșa în fața americancei

Simona Halep o întâlnește astăzi pe americanca Amanda Anisimova, în turul 3 la Roland Garros.

GAME, SET ȘI MECI SIMONA HALEP! Campioana noastră se impune clar, în două seturi, 6-0, 6-1 și se califică în optimi la Roland Garros. Simona Halep și-a luat revanșa după înfrângerea de anul trecut, care a scos-o din cursa pentru finala Openului Franței. Simona Halep o va întâlni în optimi pe Iga Swiatek, din Polonia. Meciul va avea loc duminică, 4 octombrie.


Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 5-1. Mai e puțin. Urmează Amanda Anisimova la serviciu.


Simona Halep se apropie tot mai mult de câștigarea meciului. Conduce cu 4-1 în setul 2 și pare că Amanda nu o poate opri pe campioana noastră în drumul spre optimile de finală. Cu o excelentă deplasare în teren, Simona a contracarat orice încercare a adversarei de a o pune în dificultate pe sportiva noastră.


Simona Halep își valorifică serviciul și egalează situația în setul 2. Este acum Halep – Anismova 6-0, 1-1.


Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 0-1. Americanca a început bine setul 2.


SET SIMONA HALEP! Simona Halep câștigă primul set cu 6-0! În 23 de minute!


UPDATE, ora 15:07. Simona Halep e dornică de revanșă. Conduce deja cu 5-0 și servește pentru câștigarea primului set. Simona a salvat cinci mingi de break în game-ul al doilea.


Update, ora 14.52. Simona Halep câștigă primul game al meciului.


Simona Halep – Amanda Anisimova live stream online turul 3 Roland Garros

Urmează un meci imporatnt pentru Simona Halep, azi, la Roland Garros. Campioana noastră a ajuns în turul 3, unde o întâlnește pe americanca Amanda Anisimova, locul 29 WTA, „coșmarul” de anul trecut de la Openul Franței. În 2019, Amanda Anisimova o învingea pe Simona Halep în sferturi la Roland Garros și spulbera visul româncei de a reedita performanța din 2018, când s-a impus pe zgura pariziană. Astăzi, cele două sportive se întâlnesc din nou, iar Simona are de luat o revanșă. S-a pregătit mental pentru acest joc și speră că de data aceasta va trece mai departe în competiție.

„Voi vorbi cu antrenorii, știu că va fi foarte greu cu ea. Lovește puternic și plat, așa că nu-mi va fi deloc ușor.

Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut, îmi amintesc că nu am jucat deloc așa cum am vrut, așa că vreau acum să fac câteva schimbări în joc. Voi încerca să evoluez mai bine, să profit de șansele mele”, a precizat Simona Halep.

Simona Halep – Amanda Anisimova live stream turul 3 la Roland Garros va fi azi, în jurul orei 14:00, în direct la Eurosport și în format live blog pe Impact.ro.

Parcursul celor două sportive până în turul 3

Simona Halep a debutat furtunos la Roland Garros, chiar de ziua ei, în care s-a impus în două seturi în fața spanioloaicei Sara Sorribes Tormo (6-4, 6-0). În turul 2, am avut parte de un duel românesc la Roland Garros, între Simona Halep și irina Begu. Și de această dată victoria a aparținut Simonei Halep, tot în două seturi, 6-3, 6-4. A fost, pe 30 septembrie, a opta întâlnire directă dintre cele două românce, dar prima la un turneu de Grand Slam. Simona Halep a câștigat toate meciurile contra Irinei Begu.

De partea cealaltă, Amanda Anisimova, o sportivă mult mai tânără (19 ani), a trecut în primul tur de germanca Tamara Korpatsch, 6-2, 6-0, apoi a învins-o pe compatrioata sa, Bernarda Pera, cu 6-2, 6-0.

Amanda Anisimova face parte dintre jucătoarele tinere extrem de talentate, șlefuite la academiile din Statele Unite. 11 victorii și șapte înfrângeri este bilanțul Amandei Anisimova în 2020. Sportiva care are un singur turneu WTA cucerit în carieră (Bogota, 2019), a câștigat până acum din tenis 1.889.409 de dolari. În prezent pe locul 29 WTA, Anisimova a avut cea mai bună clasare în octombrie anul trecut, când ocupa locul 21.

Învingătoarea din meciul de azi o va întâlni în optimi la Roland Garros pe învingătoarea din meciul care le opune pe Eugenie Bouchard (168 WTA) și Iga Swiatek (53 WTA).

Meciul Simona Halep – Amanda Anisimova live stream turul 3 Roland Garros va fi azi, în jurul orei 14:00, în direct la Eurosport și în format live blog pe Impact.ro

Urmăriți Impact.ro și pe