Simona Halep i-a uimit pe americani cu accesoriul de 80.000 de euro. Românca se distrează înainte de US Open

Andrei Cezar, Alexandru Teodorescu 25.08.2021, 14:36

După ce s-a accidentat în primul tur de la Cincinnati, în partida cu Magda Linette, și a fost nevoită să renunțe ulterior la competiție, Simona Halep a zburat direct la New York în vederea pregătirii pentru cel mai important turneu de hard al sezonului, US Open. Jucătoarea a efectuat deja primul antrenament, iar în timpul liber nu ezită să se relaxeze vizitând celebrul oraș american. Ultima ei apariție a făcut furori pe rețelele de socializre.

Accesoriul de 80.000 de euro cu care Simona Halep i-a uimit pe americani înainte de US Open

Marți Simona Halep a efectuat primul antrenament la New York, iar organizatorii competiției au dorit să marcheze acest moment printr-o postare pe rețelele sociale: ”2x campion de Grand Slam Simona Halep și-a finalizat primul antrenament pe stadionul Arthur Ashe”, au scris organizatorii americani.

La rândul ei, Halep le-a răspuns acestora printr-un salut, pe pagina sa de socializare.

Sportiva de 29 de ani se bucură din plin de clipele petrecute în New York. Când nu se antrenează pentru US Open, Simona Halep iese la plimbare pe străzile celebrului oraș american și are parte de surpize la tot pasul.

Nu mică i-a fost mirarea fostului lider WTA atunci când, pe unul dintre giganticele ecrane amplasatele pe clădirile de sticlă din Times Square, a observat că rulează un clip publicitar cu ea. Simona Halep a ținut să imortalizeze această imagine, a scos telefonul și a făcut un selfie.

Simona Halep i-a uimit pe americani cu accesoriul de 80.000 de euro. Romanca se distreaza inainte de US Open
Simona Halep i-a uimit pe americani cu accesoriul de 80.000 de euro. Romanca se distreaza inainte de US Open

Simona Halep colecționează ceasuri

Campioana noastră ia masa în oraș aproape zilnic și împărtășește cu fanii momentele speciale trăite în SUA. Simona i-a lăsat cu gura căscată pe toți cu ultima sa apariție. Celebra tenismenă a ieșit la cină într-unul dintre restaurantele din New York. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de blugi și un tricou oversize, sportiva afișează un zâmbet larg, semn că problemele medicale suferite la turenul de la Cincinnati au dispărut.

La mână poartă un ceas impresionant Hublot, în valoare de 80.000 de euro. Producătorul elvețian de ceasuri de lux este unul dintre cei mai importanți sponsori ai sportivei române, alături de Nike, Wilson, Avon, Rexona sau Dorna. Simona Halep este imaginea Hublot încă din 2016, iar cel mai scump astfel de accesoriu oferit de celebrul productor de ceasuri este chiar cel cu care s-a afișat sportiva.

Este un model Hublot Big Bang One Click Saphire, în valoare de 80.000 de euro. De fapt, ceasurile și telefoanele sunt pasiunea celebrei sportive. Ea a mărturisit la un moment dat că obișnuiește să le colecționeze: „Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”.

Urmăriți Impact.ro și pe