Cum a fost surprinsă Simona Halep, într-un supermarket din Capitală. „Deschideţi încă o casă”

Cristian Cojocaru 14.03.2021, 16:22
Cum a fost surprinsă Simona Halep, într-un supermarket din Capitală. „Deschideţi încă o casă”

Campioana Simona Halep a fost surprinsă în timp ce își făcea proviziile chiar înaintea turneului de la Miami. Competiția sportivă a fost programată în perioada 23 martie – 3 aprilie, iar tenismena a fost văzută într-un supermarket din București.

Simona Halep a fost surprinsă înaintea turneului

A treia jucătoare de tenis din lume, Simona Halep își face singură cumpărăturile, chiar dacă a câștigat peste 37 de milioane de dolari în urma competițiilor sportive pe care le-a câștigat de-a lungul timpului. Jucătoarea de tenis a fost surprinsă de fotoreporterii Cancan.ro, în timp ce își făcea proviziile dintr-un supermaket situat în nordul Capitalei.

În imagini, cea mai bună jucătoare de tenis din România este surprinsă în timp ce explora rafturile cu produse ale supermaketului. După ce a terminat de ales toate cele necesare, Simona Halep s-a așezat la coadă, așteptând să-i vină rândul pentru a plăti. Fiind una dintre cele mai conștiincioase personalități, Simona a mers la magazin echipată cu masca de protecție. În acest fel sportiva nu a putut fi observată de către ceilalți clienți ai magazinului.

După ce a terminat cumpărăturile. sportiva s-a îndreptat către mașina pe care o avea în parcarea supermarketului. De curând, Simona Halep și-a schimbat mașina, în acest moment având un Bentley argintiu în valoare de 300.000 de euro. Nici la capitolul relaxare nu stă rău, având în vedere că după Australian Open, tenismena a anunțat că se retrage din turneele din Doha și Dubai. În tot acest timp, Simona s-a aflat în București alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România este surprinsă în timp ce explora rafturile cu produse ale supermaketului - FOTO prosport.ro
Cea mai bună jucătoare de tenis din România este surprinsă în timp ce explora rafturile cu produse ale supermaketului – FOTO prosport.ro

Vila din Primăverii este aproape gata

Pentru că nu a mai mers la turneele din Doha și Dubai, pe baza problemelor medicale, Simona a profitat de timp și a mers personal să vadă stadiul la care se află lucrările la vila pe care a achiziționat-o în Primăverii. Aceasta vrea să se stabilească în casa din Capitală alătui de soțul și viitorii lor copii, fiind o familistă convinsă.

Potrivit unor imagini făcute public, lucrările la noua sa casă prind contur din ce în ce mai mult. Balconul a fost renovat și gardul este finalizat. Pe baza faptului că și camerele de supraveghere au fost instalate, reiese faptul că în curând. locul 3 mondial urmează a se muta în nou sa locuință.

În acest moment, Simona Halep locuiește în complexul Stejarii, într-un apartament spațios care i-a fost pus la dispoziție de către proprietarul complexului. Ion Țiriac are la rândul său acolo acces la cele mai bune facilități, incluzând un restaurant, teren de antrenament dar și loc de relaxare.

Urmăriți Impact.ro și pe