Simona Halep, final de carieră? Anunțul neașteptat pe care l-a făcut, după mai bine de 10 ani de activitate sportivă

Diana Radu 14.02.2020, 17:04
Simona Halep, final de carieră? Anunțul neașteptat pe care l-a făcut, după mai bine de 10 ani de activitate sportivă

Simona Halep va juca săptămâna viitoare la turneul WTA Dubai, însă înainte de a pleca spre destinație, sportiva a făcut un anunț neașteptat pentru fani. Tenismena a anunțat că după mai bine de 10 ani de activitate sportivă, cariera sa se apropie de final. Cu toate acestea, Halep a subliniat că nu se retrage încă.

Simona Halep, final de carieră? Anunțul făcut de sportivă

Halep, lidera clasamentului WTA se va confrunta la turneul WTA din Dubai cu alte sportive bine poziționate în acest clasament. Însă, sportiva nu-și face probleme și vrea să câștige cu orice preț, mai ales că aceasta ar putea fi unul dintre ultimele sale meciuri. Sportiva a declarat recent că i-a în calcul ca pe viitor să se retragă din lumea tenisului. În cei zece ani de carieră, Halep a marcat peste 600 de meciuri și a reușit să câștige 19 trofee.

„Am 28 de ani, fac 29 anul ăsta, este normal să fiu pe final de carieră. Am deja 10 ani sau chiar mai mult, dar nu mă gândesc la retragere. Dar sunt pe final”, a declarat Halep, potrivit Mediafax.

simona halep final de cariera
Simona Halep, final de carieră? Anunțul făcut de sportivă

După ce se va retrage din lumea sportivă, Simona Halep a declarat că  își dorește să aibă o familie cât mai numeroasă. ”În 10 ani mi-aș dori să am trei copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul”, a declarat sportiva din Constanța.

”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum.  Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă niște ani.

În aceste condiții, Simo și Toni vor deveni părinți abia când sportiva se va retrage pentru a se dedica familiei. Iuruc a fost de acord să o sprijine la maximum pentru ca Halep să fie aptă să mai câștige, așa cum își dorește, turnee importante”, a declarat un apropiat al familiei Halep

Simona Halep și Toni sunt împreună din vara anului trecut iar anul acesta își vor oficializa și relația. Nunta pe care o vor avea Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, nu va trece neobservată. La fericitul evenimentul sunt așteptați să ia parte sute de invitați.

Urmăriți Impact.ro și pe