Simona Halep, epuizată după turneul de la Wimbledon. „Simt că am 100 de kilograme greutate pe mine”. Ce urmează pentru jucătoarea din România

Sorin Barbu 08.07.2022, 12:04
Simona Halep, epuizată după turneul de la Wimbledon. „Simt că am 100 de kilograme greutate pe mine”. Ce urmează pentru jucătoarea din România

Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Wimbledon și acum este cu gândul doar la câteva zile de vacanță. Jucătoarea din România a acordat un interviu în care a declarat că este foarte obosită, dar a și făcut o analiză a prestației sale de la turneul de pe iarba londoneză. A recunoscut că dacă i-ar fi spus cineva că va ajunge în semifinale ar fi fost foarte mulțumită.

Simona Halep este epuizată după turneul de la Wimbledon și se gândește să-și ia vacanță

Simona Halep a ajuns până în semifinale la Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat în anul 2019, și va primi un cec de aproape 650.000 de dolari, după înfrângerea din partida cu Elena Rybakina, scor 6-3, 6-3. Partida a durat o oră și 17 minute, iar jucătoarea din România a servit foarte slab și a înregistrat nouă duble greșeli.

„Au fost câțiva pași înainte, nu doar unul. Dacă m-ai fi întrebat înainte de Wimbledon ce o să fac aici, nu aș fi zis semifinală, pentru că, așa cum știm cu toții, n-a fost ușoară perioada care a trecut.

Dar consider că astea patru săptămâni au fost extraordinare, am muncit mult, am jucat bine, încep să-mi schimb jocul, să progresez pe ce am de făcut și astăzi cred că am și obosit un pic, împingându-mi limita în fiecare zi și schimbând anumite treburi, nu este ușor să păstrezi aceeași intensitate. Și azi nu prea am reușit”, a declarat Simona Halep, citată de treizecizero.ro.

Ce șanse de câștig are Simona Halep la Wimbledon 2022

Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea de la Wimbledon

Jucătoarea din România a spus că este foarte obosită și că își dorește câteva zile libere.

„Nu știu, dar acum chiar vreau o vacanță, pentru că după meciul ăsta, după ce am terminat cu totul, parcă simt că am 100 de kilograme greutate pe mine. Sunt obosită, au fost patru săptămâni intense, mai ales după episodul de la Roland-Garros, n-am avut pauză deloc, am muncit zi de zi tot mai mult și acum m-a ajuns oboseala. Vreau să stau un pic”, a declarat Simona Halep.

Jucătoarea de pe locul 18 WTA şi-a confirmat prezenţa la turneul de la Washington, Citi Open, ce se va desfăşura în perioada 1-7 august.

Urmăriți Impact.ro și pe