Simona Halep e în al nouălea cer. Ce i-au trimis organizatorii de la Wimbledon

Andrei Cezar 07.07.2020, 21:04

La aproape un an de la câștigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a avut parte de o supriză din partea organizatorilor turneului. Aceștia i-au trimis un cadou în semn de apreciere față de jucătoarea româncă. Sportiva a dezvăluit pe Instagram ce a primit.

Organizatorii de la Wimbledon, surpriză pentru Simona Halep

Pe 13 iulie 2019 Simona Halep a reușit o performanță extraordinară: a câștigat turneul de la Wimbledon disputând ultimul meci în fața Serenei Williams pe care a învins-o în doar 56 de minute. Este al doilea trofeu de Grand Slam câștigat până acum de sportiva româncă pe lângă cel de la Roland Garros.

Din cauza pandemiei competițiile de tenis au fost întrerupte, însă organizatorii de la Wimbledon nu au uitat-o pe Simona. Aceștia i-au trimis un cadou special, la aproape un an de la câștigarea competiției. Numărul 2 WTA a dezvăluit pe Instagram cadoul special venit din Anglia.

”Mulțumesc Wimbledon pentru cadoul drăguț”, a scris Simona Halep pe pagina de socializare.

Simona Halep e în al nouălea cer. Ce i-au trimis organizatorii de la Wimbledon
Simona Halep e în al nouălea cer. Ce i-au trimis organizatorii de la Wimbledon

Simona Halep, revenire pe terenul de tenis

Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis într-un meci demonstrativ alături de Marius Copil și Horia Tecău, ce a avut loc la Cluj Napoca.

”Multumesc @sportsfestival pentru invitație și felicitări pentru acest eveniment. Ca de fiecare data m-am simțit minunat la Cluj și de aceasta data și în siguranță, respectând noile masuri. Plăcerea a fost cu atât mai mare cu cât am revenit pe teren alături de Horia Tecau și Marius Copil. E un nou început, ne vom adapta cu toții și speram sa revenim cât mai repede și în siguranță în turnee.”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Instagram.

Întreruperea tenisului din cauza pandemiei ar putea grăbi luarea unei decizii a ATP în privința calculării punctelor pentru stabilirea clasamentului. Forul de tenis masculin a decis ca sistemul de calcul să fie pe 22 de luni. În momentul de față sistemul de calcul atat al ATP cât și al WTA este bazat pe rezultatele sportivilor la 52 de săptămâni. Mai multe detalii pentru acest sistem găsiți aici.

Urmăriți Impact.ro și pe