Simona Halep, distrusă de Radu Banciu. Ireal cum a jignit-o jurnalistul

Stan Filon 19.09.2023, 08:36
Simona Halep, distrusă de Radu Banciu. Ireal cum a jignit-o jurnalistul

Simona Halep a intrat în atenția lui Radu Banciu, care a comentat în stilul său caracteristic suspendarea sportivei pe o perioadă de 4 ani pe motiv de doping, după cum a decis tribunalul Sport Resolution. ”Sentința” lui Radu Banciu este însă una mult mai dură!

Simona Halep, distrusă de Radu Banciu

Jurnalistul Radu Banciu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este în atenția publicului de ani de zile și s-a făcut remarcat imediat prin comentariile sale nemaintâlnite până atunci în presa din România. Jurnalistul pare că nu ține cont de nimic și critică în stânga și în dreapta fără drept de apel. Din această cauză emisiunile sale sunt mai mereu amendate de CNA.

Ei bine, ultimele evenimente l-au mâhnit profund pe Radu Banciu. După ce Simona Halep a fost suspendată din tenis pentru că a folosit Roxadustat, iar tribunalul Sport Resolutions a decis să o scoată din circuit pentru patru ani, jurnalistul a fost mai dur decât judecătorii! Iată cum a comentat! Citește și Simona Halep nu mai are scăpare. Dovezile fără precedent care arată că s-ar fi dopat

Simona Halep, distrusa de Radu Banciu
Simona Halep, distrusa de Radu Banciu

”Ea a fost o impostare şi a plătit”

”Nu m-a surprins, pentru că putea să fie o sancţiune şi mai dură având în vedere circumstanţele şi acuzaţiile. Nu este o sancţiune extraordinar de dură, s-ar putea să fie mai dură la apel. Noi nici când ne prinde cu droguri la liceu nu credem. În politică, ai văzut un mare politician prins să zică că a furat?

Toţi politicienii au intrat la puşcărie cu pumnul strâns spundând că sunt nevinovaţi. Tot legat de sport, avem cazul Elenei Udrea, care tuna şi fulgera împotriva justiţiei de pe tot mapamondul. Când a venit verdictul ea fugea din ţară de justiţie. Noi nu avem gena moralităţii. Suntem o naţiune de mârlani. Peste tot, verdictul este luat ca atare, nimeni nu interpreteză un verdict al unei instanţe. Citește și Simona Halep trebuie să restituie și banii câștigați din tenis! Acum s-a aflat suma

Mă uitam la cazul lui Paul Pogba, nu există nicăieri nicio publicaţie care să susţină ideea că e nevinovat. Te-a prins, eşti dopat. Ea a fost o impostare şi a plătit. Este pentru prima dată, în tenis, când un sportiv este prins cu o astfel de substanţă. Tu eşti un nimeni, mă, erai o jucătoare de duzină. Chiar dacă eşti curat ca lacrima (n.r. problema cu paşaportul biologic) nu te poţi juca cu asta. E ca şi cum eu m-aş duce într-un magazin alimentar, mi-aş băga un obiect contondent sub geacă şi după când vine la mine zic că era o glumă.

Nu era extraordinar de talentată şi dintr-o dată i s-au umflat mâinile, o arogantă venită dintr-o familie care dispreţuia tot. Întrebaţi toate fetele, toate o detestau, nu avea nicio prietenă, nu mai ştia de unde plecase, nu a fost niciodată un sportiv plăcut ochiului. Nu reprezenta nimic, dădea tare într-o minge”, a declarat Radu Banciu, la Prima Sport, citat de prosport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...