Simona Halep, dezvăluiri despre demisia lui Gheorghe Hagi. „Are motive personale”

Raluca Juncu 08.08.2020, 10:26

Chiar la începutul acestei luni, Gheorghe Hagi a anunțat că se retrage din funcția de manager tehnic al echipei FC Viitorul. Celebrul fotbalist și cel care a pus totodată și bazele Academiei a invocat motive personale care au condus la demisia sa. Ce spune Simona Halep despre plecarea „Regelui” de la echipa constănțeană?

Simona Halep, despre decizia lui Hagi de a pleca de la FC Viitorul

Aflată într-un turneu la Praga, primul de altfel de la debutul pandemiei și până astăzi, Simona Halep a comentat plecarea lui Gheorghe Hagi, de la FC Viitorul. Tenismena îl susține pe Gică Hagi, cu care a legat o frumoasă relație de prietenie de mulți ani. Ea spune despre acesta că are motive întemeiate pentru care a decis să adopte această decizie, scrie digisport.ro.

„Viitorul este Gheorghe Hagi, pentru că este echipa lui. Tot ce a construit acolo este remarcabil şi impresionant. Faptul că a luat această decizie înseamnă că are motive personale şi toată lumea trebuie să îl susţină şi să îl înţeleagă”, a declarat Simona Halep pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, la scurt timp înainte de plecare în Cehia.

Gică Popescu spunea că Gheorghe Hagi a demisionat de la echipa constănțeană din motive personale cel țin de oboseală, stres, acumulate în cei zece ani de muncă și de implicare 100%, invocând faptul că Regele are nevoie de mai mult momente de respiro, în acest moment al vieții sale.

Cine îi ia locul lui Hagi la FC Viitorul

Postul lăsat liber de Gheorghe Hagi nu rămâne, însă, prea mult timp fără înlocuitor. FC Viitorul a decis să îl numească pe spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, în funcția de manager tehnic.

„E un antrenor cu multă personalitate. Îi place să facă lucrurile în modul său. Folosește sistemul 4-3-3, cu un pivot defensiv, doi mijlocași creativi și un singur atacant”, scria Mundo Deportivo, în 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe