Simona Halep, decizie neaşteptată. Care este motivul pentru care sportiva s-a retras de la Bad Homburg

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 19.06.2021, 17:43
Simona Halep, decizie neaşteptată. Care este motivul pentru care sportiva s-a retras de la Bad Homburg

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg, ce va avea loc în perioada 20 – 26 iunie, și la care vor participa jucătoare de tenis precum Petra Kvitova și Angelique Kerber. Acest eveniment era singurul la care ea avea să ia parte înainte de Wimbledon. Iată ce a transmis sportiva.

Motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg

Informația potrivit căreia Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg a fost publicată de jurnalista Carole Bouchard, care a explicat și motivul deciziei jucătoarei. Sportiva s-ar confrunta în continuare cu dureri în zona gambei, după ce s-a accidentat la Roma, și nu ar fi decis să nu forțeze revenirea pe teren, în ciuda programului de recuperare pe care l-a urmat și a antrenamentelor pe care le-a făcut în ultima vreme.

Ulterior, organizatorii turneului au confirmat faptul că Simona Halep nu va participa la competiția pe iarbă. Această retragere de la Bad Homburg pune sub semnul întrebării prezența româncei la Wimbledon, turneu pe care l-a câștigat în urmă cu doi ani. Totuși, într-un mesaj publicat la scurt timp, jucătoarea a anunțat ce are de gând în acest sens.

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg. Care este motivul
Simona Halep

Simona Halep, despre retragerea de la Bad Homburg

După ce s-a aflat că se retrage de la Bad Homburg, Simona Halep a publicat un mesaj pe internet prin care a confirmat vestea. Jucătoarea de tenis a spus că încă are probleme la gambă, dar a precizat că își dorește mult să joace la Wimbledon.

”Sunt aici la Bad Homburg, este un loc foarte frumos. Vreau să anunţ că nu voi juca săptămâna aceasta, deoarece gamba mea nu este încă pregătită pentru o competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă din această cauză, deoarece este un loc frumos, iar în acelaşi timp aş vrea să le mulţumesc tuturor celor de aici, pentru că sunt condiţii extraordinare şi m-am simţit bine aici. Voi continua să mă antrenez, pentru că îmi doresc mult să joc la Wimbledon, dar în acest moment trebuie să am grijă de corpul meu şi să fiu atentă cum decurge recuperarea”, a transmis Simona Halep.

Simona Halep, despre Wimbledon: ”Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu”

Anterior, Simona Halep a declarat că i-ar plăcea să câștige din nou la Wimbledon, deși acest obiectiv i se pare greu de atins, în contextul în care a luat o pauză mare de la tenis. Turneul va începe la data de 28 iunie.

”Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată”, a spus Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe