Simona Halep cere ajutor divin după divorț și operația la nas. Unde s-a recules fostul lider mondial

Gabriel Peneș 20.09.2022, 10:06
Simona Halep cere ajutor divin după divorț și operația la nas. Unde s-a recules fostul lider mondial

Simona Halep cere ajutor divin după divorț și operația la nas. Fostul lider mondial trece printr-o perioadă zbuciumată, greu de anticipat cu doar câteva luni înainte. Jucătoarea din Constanța a decis să se despartă de Toni Iuruc, apoi s-a supus unei intervenții chirurgicale la nas, recuperarea însemnând finalul sezonului pentru ea. Simona Halep, cunoscută ca o persoană religioasă, a simțit nevoia de alinare sufletească, ea fiind surprinsă la intrarea într-un cunoscut lăcaș de cult din Capitală.

Simona Halep cere ajutor divin după divorț și operația la nas

Simona Halep cere ajutor divin după divorț și operația la nas. Actualul număr 9 mondial trece printr-o perioadă agitată a vieții. Jucătoarea a decis să se despartă de Toni Iuruc, pe 8 septembrie, la mai puțin de un de la căsătoria cu acesta. Imediat, Halep a făcut o intervenție chirurgicală la nas, atât în scop medical, cât și estetic.

„Când am pierdut la US Open, mi-am dat seama că sunt complet epuizată mental. Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară.

Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu.

Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc”, a transmis Simona pe rețelele sociale.

Simona Halep cere ajutor divin după divorț și operația la nas. Unde s-a recules fostul lider mondial
În iulie 2019, după ce a triumfat la Wimbledon, Simona Halep a fost decorată de Patriarhul Daniel cu cea mai înaltă distincție, Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române

Unde s-a recules fostul lider mondial

Simona Halep a mai anunțat că nu va mai juca tenis în 2022, ea având nevoie să se concentreze pe recuperarea post-operatorie, ce poate dura și 3 luni. Dar sportiva ce va împlini 31 de ani pe 27 septembrie a simțit și nevoia unei alinări sufletești în această perioadă zbuciumată a vieții sale.

Astfel, Halep a fost surprinsă în timp ce intra la Mănăstirea Cașin din Capitală, într-un moment de maximă spiritualitate în care se adresa divinității. Îmbrăcată un pic prea sport pentru o asemenea vizită, ea s-a închinat, a intrat în binecunoscutul lăcaș de cult pentru a aprinde lumănâri și a se ruga, cel mai probabil, pentru mai multă liniște și sănătate, scrie ProSport.

Simona Halep este cunoscută ca o persoană religioasă ea fiind chiar decorată în două rânduri de Biserica Ortodoxă Română. În 2018, după succesul de la Roland Garros, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Crucea Sf. Apostol Andrei.

„Vreau să încep cu Doamne ajută! Mulțumesc mult pentru această distincție. Sunt foarte onorată să vă cunosc. Este o onoare și sunt foarte emoționată de această distincție. Mereu mă închin și cred în Dumnezeu pentru că fără ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic. Doresc multă sănătate tuturor și să ne ajute Dumnezeu pe toți”, a spus sportiva, vizibil emoționată, la acel moment, conform cotidianul.ro.

În iulie 2019, după ce a triumfat și la Wimbledon, Simona Halep a fost decorată de Patriarhul Daniel cu cea mai înaltă distincție, Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române.

„Totdeauna mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut. Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei ceea ce-şi doresc. Slavă Domnului şi Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!”, a spus Simona Halep, la ceremonia de la Patriarhie, din 2019, conform basilica.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....