Simona Halep, analizată de jurnaliștii italieni după debutul pe tabloul de simplu la Roma. Ce au constatat

Marian Cărăvan 17.09.2020, 11:47
Simona Halep, analizată de jurnaliștii italieni după debutul pe tabloul de simplu la Roma. Ce au constatat

Simona Halep a jucat direct în turul 2 al turneului de categorie Premier 5 de la Roma și a învins-o pe reprezentanta gazdelor, Jasmine Paolini, cu 6-3, 6-4. Prestația campioanei noastre a fost analizată atent de jurnaliștii italieni.

Ce au constatat jurnaliștii italeni după debutul Simonei Halep pe tabloul de simplu la Roma

Simona Halep își continuă parcursul la Roma, pe tabloul de simplu. A intrat direct în turul 2, unde a întâlnit-o în premieră pe italianca Jasmine Paolini, locul 99 WTA. Simona Halep a învins-o în două seturi, dar italianca i-a pus probleme în mai multe rânduri. Jocul Simonei Halep a fost analizat de jurnaliștii italieni, care au tras concluziile după meciul care a lăsat-o pe reprezentanta gazdelor în afara competiției.

„Simona Halep a jucat slab, dar Paolini nu a profitat.

Halep a nu a părut în apele ei, dar Paolini a arătat un joc foarte slab în momentele decisive ale fiecărui set. Jasmine nu a dat niciodată senzația că poate face ceva în fața fostului număr unu mondial. Aceasta, deși a avut un joc destul de rutinat, a fost în siguranță în toate momentele”, au scris jurnaliştii de la livetennis.it.

Simona Halep a intrat direct în turul 2, în timp ce Jasmine Paolini a fost beneficiara unui wild card.

Simona Halep, analizată de jurnaliștii italieni după debutul pe tabloul de simplu la Roma. Ce au constatat

Zece victorii la rând pentru Simona Halep

Pentru Simona Halep, meciul cu Jasmine Paolini a reprezentat a zecea victorie la rând în acest an.

„N-a fost un meci ușor, fiind primul la acest turneu, e greu să fiu concentrată, așa că am fost un pic încordată, mingea parcă nu pleca din racheta mea, dar a fost totuși bine că am reușit să termin în două seturi și să câștig.

Este o jucătoare cu un joc destul de solid, lovitura de forehand a fost destul de solidă, dar a mai și greșit destul de multicel față de rever, dar per total, a fost un meci bun și mă bucur că sunt în următorul tur”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Pentru Simona Halep urmează meciul din optimi cu Dayana Yastremska, întâlnire ce va avea loc vineri, 18 septembrie. Ucraineanca aflată pe locul 29 WTA este considerată una dintre cele mai talentate sportive din „noul val”.

Simona Halep și Dayana Yastremska se vor întâlni pentru prima dată la simplu. Campioana noastră a mai jucat două finale la Roma, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina.

Urmăriți Impact.ro și pe