Simona Halep – Jasmine Paolini live video WTA Roma. Simona Halep câștigă în două seturi și se califică în optimi

Marian Cărăvan 16.09.2020, 15:04
Simona Halep – Jasmine Paolini live video WTA Roma. Simona Halep câștigă în două seturi și se califică în optimi

Simona Halep dispută azi primul meci pe tabloul de simplu în turneul WTA de la Roma. Sportiva româncă o va întâlni în premieră pe italianca Jasmine Paolini, ocupanta locului 99 WTA.

Game, set și meci Simona Halep! Campioana noastră se impune în două seturi, 6-3, 6-4, și se califică în turul următor al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, unde o va întâlni pe învingătoarea din meciul Dayana Yastremska – Amanda Anisimova.


Simona Halep – Jasmine Paolini 5-4.


Simona Halep – Jasmine Paolini 4-4. De la 1-1 în setul 2, cele două jucătoare câștigă pe serviciul advers.


Simona Halep – Jasmine Paolini 3-4. Simona întâmpină rezistență din partea numărului 99 WTA.


1-1 în setul 2. Și italianca Paolini își valorifică serviciul.


Simona Halep – Jasmine Paolini 6-3, 1-0. Campioana noastră și-a adjudecat serviciul după cel mai lung game. Început bun în setul 2.


Simona Halep – Jasmine Paolini 6-3 și un prim set câștigat de campioana noastră.


5-3 pentru Simona Halep.


Simona Halep – Jasmine Paolini 4-3. Break reușit de campioana noastră.


Și Jasmine Paolini reușește un break și este acum 3-3. Un game în care Simona a comis mai multe erori neforțate, iar Jasmine a speculat foarte bine situația.


BREAK Simona Halep! Este 3-2 pentru sportiva noastră, în disputa cu Jasmine Paolini. Simona evoluează cu mult calm.


Simona Halep – Jasmine Paolini 2-2. Sportiva noastră echilibrează disputa, după începutul ezitant. Italianca a avut posibilitatea unui nou break și de a face 3-0.


UPDATE. Start ezitant pentru Simona Halep. Italianca Jasmine Paolini conduce cu 2-0 în primul set.

Simona Halep – Jasmine Paolini live video WTA Roma

Simona Halep intră azi în competiție pe tabloul de simplu al turneului WTA de la Praga. Adversara sa va fi italianca Jasmine Paolini, ocupanta locului 99 WTA. Cele două sportive se vor confrunta pentru prima oară în cariera lor.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a fost acceptată direct în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Jasmine Paolini este beneficiara unui wild card.

„E greu să am așteptări de la acest turneu pentru că totul s-a schimbat e altă perioadă a anului. După o lungă perioadă de stat fără turnee, este mai dificil, dar mă bucur tare mult că sunt aici și că pot să joc niște meciuri și că pot să fac tot ceea ce pot eu mai bine ca să le câștig”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Live video WTA Roma. Simona Halep și Jasmine Paolini se vor întâlni pentru prima oară astăzi, după ora 13:30. Meciul va fi transmis de Digi Sport 2 și în format live text și live stream online pe Impact.ro.

Marți, Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat în optimile probei de dublu, după ce au învins perechea Svitolina/Yastremska, scor 6-0, 6-1.

Urmăriți Impact.ro și pe