Turneu de coșmar pentru Simona Halep. Victoria care îi provoacă neliniște

Marian Cărăvan 01.10.2020, 13:01
Turneu de coșmar pentru Simona Halep. Victoria care îi provoacă neliniște

Deși a trecut deja de două tururi la Roland Garros, Simona Halep e neliniștită. Victoriile cu Sara Sorribes Tormo și cu Irina Begu au dus-o pe campioana noastră în turul 3, unde va întâlni o sportivă care încă îi dă frisoane.

Cu cine joacă Simona Halep în turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a început în forță turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Victoriile cu Sara Sorribes Tormo (6-4, 6-0), în ziua în care a împlinit 29 de ani, și cu Irina Begu (6-3, 6-4) i-au adus calificarea în turul 3 al Openului Franței. Aici va da peste o jucătoare care i-a provocat mare amărăciune anul trecut, tot la Roland Garros. A fost un adevărat coșmar pe care Simona Halep nu l-a uitat. Amanda Anisimova a eliminat-o anul trecut pe Simona Halep în sferturi la Roland Garros, scor 6-2, 6-4, după un meci care a durat o oră și opt minute. Prima și singura confruntare dintre cele două sportive a fost un adevărat coșmar pentru Simona Halep. Se va repeta istoria?

„Voi vorbi cu antrenorii, știu că va fi foarte greu cu ea. Lovește puternic și plat, așa că nu-mi va fi deloc ușor.

Îmi aduc aminte de meciul de anul trecut, îmi amintesc că nu am jucat deloc așa cum am vrut, așa că vreau acum să fac câteva schimbări în joc. Voi încerca să evoluez mai bine, să profit de șansele mele”, a spus Simona Halep.

Amanda Anisimova, 19 ani, ocupanta locului 89 WTA, a ajuns în turul 3 la Roland Garros după ce le-a eliminat pe Tamara Korpatsch, 6-2, 6-0, și pe Bernarda Pera, 6-2, 6-0.

simona halep roland garros
Turneu de coșmar pentru Simona Halep. Victoria care îi provoacă neliniște

Tensiuni în duelul românesc de la Roland Garros

Simona Halep și Irina Begu s-au întâlnit miercuri seara în turul 2 la Roland Garros. A fost un meci început în forță de Simona Halep, care a condus cu 3-0 în primul set, după care Irina Begu a echilibrat disputa. Nu au lipsit tensiunile din timpul duelului românesc de la Roland Garros. Ambele jucătoare au avut de reproșat câte ceva antrenorilor.

Tensiunea și-a spus cuvântul în meciul disputat miercuri la Paris. În setul al doilea, Simona Halep, principala favorită la Roland Garros, le-a atras atenția antrenorilor săi după ce au aplaudat un punct câștigat de Irina Begu. Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov au aplaudat, iar Simona i-a taxat: „Nu mai bate din palmele alea aiurea”.

Ulterior, după ce Halep a obținut o minge de break, Begu a strigat către antrenorul ei, Teodor Bolânu: „Hai, trezește-te și tu!”.

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu în două seturi, 6-3, 6-4.

Andreea Vasile, protagonista comediei Ramon, face dezvăluiri
Urmăriți Impact.ro și pe