Simona Halep, accesoriu de zeci de mii de euro. Puţini ştiu ce comoară poartă mereu sportiva

Badea Violeta 26.07.2022, 12:42

Simona Halep nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume și a reușit să adune o avere considerabilă, de aproape 39 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din sportul pe care-l practică. Astfel, românca își permite să poarte un accesoriu de zeci de mii de euro. Iată cu ce bijuterie s-a afișat pe rețele sociale!

Simona Halep și-a etalat un accesoriu care costă cât un apartament de lux din Capitală

Până la vârsta de 31 de ani, Simona Halep a reușit să adune o avere impresionantă din premiile obținute pe terenul de tenis. În clasamentul all time al premiilor câștigate din sportul alb, românca ocupă locul trei, cu un total de 38,97 de milioane de dolari.

La acest capitol, Simona Halep este depășită doar de Serena Williams şi Venus Williams, așa că nu este de mirare că sportiva noastră își poate permite să poarte un ceas al cărui preț este echivalent cu cel al unui apartament de lux.

De curând, jucătoarea de tenis s-a fotografiat într-un restaurant din București și a distribuit câteva imagini pe rețele sociale, iar fanii au remarcat imediat ceasul de lux pe care-l poartă Simona.

Conform celor de la prosport.ro, accesoriul se vinde cu 80.000 de dolari. Este un produs al companiei elvețiene Hublot, care, de altfel, o sponsorizează pe sportivă.

Nu de puține ori, Simona Halep a declarat că este pasionată de ceasuri de lux și colecționează aceste produse. De asemenea, sportivei îi plac foarte mult și telefoanele.

„Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot sa zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, declara jucătoarea de tenis.

Simona Halep a purtat un ceas care costa cat un apartament de lux
Simona Halep a purtat un ceas care costa cat un apartament de lux

Ce loc ocupă Simona Halep în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

WTA a publicat ierarhia din această săptămână pentru Turneul Campioanelor, competiție care se va desfășura între 31 octombrie – 6 noiembrie.

Prima poziție este ocupată de Iga Swiatek. Aceasta este urmată de Ons Jabeur și Coco Gauff. Simona Halep ocupă poziția a 13-a, în timp ce româncele Irina Begu și Sorana Cîrstea sunt clasate pe poziția 25, respectiv 28.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...