Simona Halep a dat cărțile pe față, după despărțire. Care este, de fapt, adevărul despre ruptura de omul care i-a fost alături

Stan Filon 02.08.2022, 12:48
Simona Halep a dat cărțile pe față, după despărțire. Care este, de fapt, adevărul despre ruptura de omul care i-a fost alături

Simona Halep a dat cărțile pe față, după despărțirea de fostul său antrenor, Darren Cahill. Sportiva a spus cine pe cine a părăsit și se pare că situația nu stă deloc așa cum și-au închipuit fanii jucătoarei de tenis. Simona Halep nu a dorit să comenteze prea mult pe tema despărțirii de Darren Cahill, dar a lăsat să se înțeleagă faptul că în acea perioadă nu mai iubea tenisul așa cum o face acum, sub atenta supraveghere a noului său antrenor, francezul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a dat cărțile pe față, după despărțirea de Darren Cahill

Simona Halep a acordat un interviu înaintea turneului WTA 250 de la Washington. Sportiva din România a fost întrebată despre despărțirea de Darren Cahill, iar răspunsul său a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. S-a aflat că cel care a rupt înțelegerea a fost chiar antrenorul!

„Simona, poți să ne spui cum a fost să îl părăsești pe Darren Cahill și să îl angajezi pe Patrick Mouratoglou? A fost ceva premeditat? Ce ne poți spune despre această tranziție?”, a fost întrebarea primită de Simona Halep. „În primul rând, nu eu l-am părăsit pe Darren Cahill, ci invers, în luna septembrie a anului trecut! În al doilea rând, nu i-aș compara, pentru că sunt prea diferiți! Ce pot spune în acest moment este că cel mai bun lucru pentru mine a fost să îl întâlnesc pe Patrick! Are o super energie și este super drăguț! Deci înseamnă mult pentru mine să lucrez cu astfel de oameni!”, a răspuns fostul lider WTA.

Simona Halep a dat cartile pe fata, dupa despartirea de Darren Cahill
Simona Halep a dat cartile pe fata, dupa despartirea de Darren Cahill

Își ridică în slăvi noul antrenor

Simona Halep a continuat să-și laude noul antrenor, parcă în detrimentul fostului antrenor. Sportiva spune că nu are așteptări în ceea ce privește rezultatele, dar că acesta a făcut-o să iubească din nou tenisului, iar sfaturile sale sunt foarte bune.

„Experiența și toate sfaturile primite de la el sunt incredibile, așa că mă bucur la maximum de această perioadă! M-a făcut să iubesc din nou tenisul și să iubesc munca, ceea ce nu s-a mai întâmplat înainte. Acum, dau tot ce am mai bun în fiecare zi! Nu avem așteptări în ceea ce privește rezultatele, ci doar legate de muncă și îmbunătățirile pe care le putem face! Vom vedea ce va fi!”, a mai spus Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...