Simona Halep a avut un idol de care nu știa nimeni. ”Ca el am vrut să fiu”

Alexandru Râmnic 31.05.2020, 10:48

Simona Halep și-a ales idolii pentru reușită din sport, nu neapărat din tenis, iar unul din ele a fost un secret până acum. Jucătoarea l-a dezvăluit, în sfârșit.

Simona Halep și idolii ei pentru reușita în viață

Simona Halep a vorbit într-un podcast cu Andi Moisescu despre o multitudine de subiecte, printre care și cine au fost idolii pe care a vrut să le urmeze în viață și în sport. Campioana noastră nu făcuse un secret din faptul că Gheorghe Hagi era sportivul pe care l-a admirat cel mai mult atunci când era junioare și că Andrei Pavel și belgianca Justine Henin erau jucătorii de tenis de la care a încercat să copieze diverse lucruri.

Acum, s-a aflat însă și despre alt model pe care l-a avut în carieră. E vorba tot despre un fotbalist român, de la care Halep a încercat să copieze atitudinea față de sport. E vorba despre Cristi Chivu.

Cristi Chivu a fost idolul Simonei Halep pentru felul în care își trata meseria
Cristi Chivu a fost idolul Simonei Halep pentru felul în care își trata meseria

”Chivu e ceva nou pentru voi”

”Hagi și Chivu au fost modelele mele de seriozitate în sport. I-am admirat foarte mult pentru felul în care se comportau și ce atitudine aveau față de meseria lor. Despre Hagi spusesem de mai multe ori, Chivu e ceva nou pentru voi (n.r. râde)

Mi-a plăcut Justine Henin, era idolul meu. La fel și Andrei Pavel, era constănțean și am crescut în dorința de a-l egala în orice. El a câștigat Roland Garros-ul la juniori, la fel am făcut și eu”, a dezvăluit Halep.

Simona Halep a reușit să ajungă numărul 1 mondial și să câștige două turnee de Grand Slam, Roland Garros-ul și Wimbledon-ul, până la vârsta de 28 de ani. Halep are în palmares o semifinală de Fed Cup cu echipa României și a câștigat 35,85 de milioane de dolari din tenis, fiind pe locul patru în clasamentul all-time, după surorile Williams și Maria Șarapova.