VIDEO

Simona Halep a aflat pe cine va înfrunta în primul turneu în care va colabora cu Patrick Mouratoglou. Cu cine s-a antrenat sportiva din România la Madrid

Sorin Barbu 26.04.2022, 15:41
Simona Halep a aflat pe cine va înfrunta în primul turneu în care va colabora cu Patrick Mouratoglou. Cu cine s-a antrenat sportiva din România la Madrid

Simona Halep și-a aflat adversara din meciul de debut al turneului de la Madrid, dar știe și cum arăta „tabloul virtual” până în finală. Este prima competiție la care va participa alături de noul antrenor, Patrick Mouratoglou. Jucătoarea din Constanța s-a pregătit la Madrid cu franțuzoaica Alize Cornet, iar imaginile au ajuns pe internet.

Simona Halep și-a aflat „adversarele”  de la Madrid

Simona Halep nu a mai jucat tenis într-un meci oficial de mai bine de cinci săptămâni. S-a accidentat la Indian Wells, în semifinala cu Iga Swiatek, pe 19 martie, și a fost nevoită să se retragă de la Miami. Recuperarea și-a făcut-o în Franța, la academia lui Patrick Mouratoglou, iar acum și lucrează cu fostul antrenor al Serenei Williams.

Pentru Simona Halep și Patrick Mouratoglou, turneul de la Madrid va fi primul în această formulă. Jucătoarea din România o va înfrunta în primul tur pe chinezoaica Shuai Zhang. Cu jucătoarea de pe locul 40 WTA s-a mai întâlnit până acum de patru ori, iar scorul este 2-2.

Traseul virtual al Simonei Halep la turneul WTA 1000 Madrid:
Tur 1: Shuai Zhang (40 WTA)
Tur 2: Paula Badosa / Veronika Kudermetova
Optimi: Cori Gauff
Sferturi: Ons Jabeur
Semifinale: Aryna Sabalenka
Finală: Iga Swiatek

Traseul probabil al Soranei Cîrstea:
Turul 1: Nurria Parrizas Dias
Turul 2: Jelena Ostapenko
Optimi: Karolina Pliskova
Sferturi: Aryna Sabaleknka
Semifinale: Paula Badosa / Simona Halep
Finala: Iga Swiatek / Maria Sakkari/ Garbine Muguruza

Jucătoarea din România a câștigat de două ori competiția spaniolă și s-a antrenat deja pe arena centrală. În duelul de pe „Manolo Santana” a înfruntat-o pe Alize Cornet, într-un meci de antrenament. Sportiva din Franța a postat imaginile pe rețeaua de socializare și a scris următorul mesaj: „O mare plăcere să mă antrenez cu Simona Halep pe incredibila arenă centrală Manolo Santana. Ne vedem joi.”

Turneul de la Madrid are premii totale de 6.575.560 de dolari, iar din acest an competiția nu-i mai aparține lui Ion Țiriac. Omul de afaceri român a vândut turneul cu 360 de milioane de euro, plus alte 30 de milioane ce vor fi achitate în decurs de doi ani.

Jurnaliștii din Spania susțin că în afacere a intrat și turneul de golf, dar nu și trofeul care se acordă câștigătorilor, pe care fostul jucător de tenis din România ar vrea să-l transfere turneului de la Geneva.

În aceste condiții, noii proprietari au fost nevoiți să aducă în fața publicului o nouă cupă. Așa că „Ion Țiriac”, confecționat din aur și diamante, a fost înlocuit de „Arete”, un concept grecesc antic, care însemnă excelență. Fanii nu au fost încântați când au văzut produsul finit și au fost dezamăgiți, în special, de design.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe