Simona Gherghe revine la Antena 1. E oficial. ”Iată-mă, acum, la cârma emisiunii”

Rădulescu Valentin 27.08.2020, 14:23
Simona Gherghe revine la Antena 1. E oficial. ”Iată-mă, acum, la cârma emisiunii”

Simona Gherghe revine în curând la Antena 1 după o pauză bine meritată. Prezentatoarea TV va găzdui o emisiune din grila postului și va avea parte de multe surprize. Ce zice Simona despre reapariția la TV?

Ce emisiune va prezenta Simona Gherghe?

Simona Gherghe a dispărut de pe micile ecrane pentru o bună bucată de timp. Prezentatoarea TV s-a axat foarte mult pe familie și a avut grijă de cei doi copii ai ei, Ana și Vlad. În ultima vreme, Simona s-a preocupat și de blogul ei, acolo unde fanii o puteau urmării în continuare. De curând, vedeta Antena 1 a anunțat că va prezenta unul dintre cele mai iubite reality show-uri matrimoniale, Mireasa. Emisiunea se va difuza începând cu data de 5 septembrie de luni până vineri de la ora 14:00, iar sâmbătă de la ora 13:30.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a spus Simona Gherghe într-un comunicat Antena 1.

Simona Gherghe revine la Antena 1. E oficial. ”Iată-mă, acum, la cârma emisiunii”
Simona Gherghe revine la Antena 1. E oficial. ”Iată-mă, acum, la cârma emisiunii”

O adevărată aventură pentru Simona Gherghe

Prezentatoarea TV a mărturisit că va fi o experiență de neuitat, deoarece timp de 4 luni ea va fi singura legătură a concurenților cu lumea exterioară. Emisiunea Mireasa va aduce noi povești de dragoste în fața telespectatorilor, iar de astfel, concurenții vor fi supuși la reguli dure și se vor isca confruntări acide.

„Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a mai adăugat Simona Gherghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI